You are here

Celebració de Festes Tradicionals

Col left

El Casal intenta que les diverses festes tradicionals catalanes no es perdin en l’oblit i per això al llarg del curs organitzem diversos actes per celebrar-les.

CARNAVAL: Es fa un sopar popular on cadascú es porta el menjar. El casal posa la beguda i hi ha ball. Es fa un concurs de disfresses amb diversos premis.
SANT JORDI: S’obsequia amb una rosa a les sòcies i amb un llibre als socis o sòcies que vulguin. A més a més acostumem a fer una audició de sardanes.
REVETLLA DE SANT JOAN: Es fa un sopar popular on cadascú es porta el menjar. El casal posa la beguda i la coca i també hi ha ball.
CASTANYADA: Es fa un sopar popular on cadascú es porta el menjar. El casal posa la beguda i panellets i també hi ha ball.
NADAL: Es decora el casal amb  guarniments nadalencs i es prepara el pessebre per participar al Concurs de Pessebristes de Catalunya.
CAP D’ANY: Es fa un sopar popular on cadascú es porta el menjar. El casal posa la beguda i el raïm i també hi ha ball.

CATEGORIA: Activitats lúdiques
FREQÜÈNCIA: Anual
DATA D’INICI: Segons activitats
LLOC, DIA i HORARI: Segons activitat
QUI POT PARTICIPAR? Obert a tothom
REQUISITS PER FER L’ACTIVITAT: Haver agafat tiquet al bar del casal dins el calendari establert. Per raons d’aforament les places són limitades.
INSCRIPCIÓ PER FER L’ACTIVITAT: Pregunteu a secretaria a partir de quan es poden comprar els tiquets. Estaran a la venda al bar del casal.
MODALITAT DE L’ACTIVITAT: Pagament / Gratuïta
PREU: Segons activitat
A CÀRREC DE: Diversos col·laboradors

Col right