You are here

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos

Des de la irrupció del COVID19, els Bancs dels Aliments han hagut d’adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. Aquest increment ja supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat. L’emergència social derivada de la ralentització de l’activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia COVID 19, els Bancs dels Aliments s’han vist obligats a reinventar també la campanya massiva de recollida d’aliments i convertir-la en una campanya virtual de donacions.

La 12ª edició del Gran Recapte d’Aliments es celebra aquesta semana, del 16 al 21 de novembre als establiments. I enguany, a més a més, del 16 de novembre al 16 de desembre es farà el Gran Recapte Online.

El Casal Taulat Can Saladrigas, sempre ha participat al Gran Recapte i tot i que aquest anys no puguem fer-ho com és habitual us animem a participar-hi acudint als establiments adherits. El personal de botiga convidarà a fer donacions a l’hora de pagar a caixa. Aquesta donació serà  a través d’un CODI GRAN RECAPTE i podrà ser de diversos imports: 1€ – 3€ – 5€ – 10€ – 20€ – 50€, etc.

Podeu veure més informació clicant aquí: web del Gran Recapte

Més informació