You are here

0001

L’Escola de Salut per a Gent Gran és un projecte impulsat pel grup de Treball de Gent Gran del Poblenou, que respon a la necessitat d’atendre les persones grans en situació de solitud i aïllament social.  L’Escola de Salut es desenvoluparà en 9 sessions, una per setmana, on es tractaran i es treballaran diferents aspectes referents a la salut i altres temes d’interès per a la gent gran (exemples: sexualitat, relaxació, coneixement de serveis i entitats del barri,…), a càrrec de diferents professionals.

Aquest format de projecte té altres referents com son l’Escola de Salut del Besos o de la Verneda,  i és resultat de l’èxit de la experiència de l’edició del 2016 del barri del Poblenou.

Per tal de facilitar la participació a l’Escola de Salut es compta amb un equip de voluntariat, el qual pot realitzar l’acompanyament de les persones inscrites a l’espai on es realitzarà l’escola i atendre altres necessitats.

 

Destinataris: Persones majors 65 anys, especialment aquelles en situació de solitud i aïllament social.

Places: Limitades a 20-25 persones.

Espai: Biblioteca Manuel Arranz, situada al Carrer del Joncar número 35.

Dies: Els Dimecres 10:30h a 12:00h. Dies 26 d’Abril; 3, 10, 17, 24, 31 de Maig; 7, 10, 21 de Juny.

Pre-inscripció (del 13 de Març a 13 d’Abril): Els interessats en participar en l’Escola de Salut de Gent Gran, hauran de realitzar una pre-inscripció presencial, on es realitza un petit qüestionari per determinar el perfil del participant. Ja us podeu pre-inscriure a la secretaria del Casal!!!