You are here

Avui hem sortit de nou del Casal Taulat Can Saladrigas per fer una de les caminades urbanes dels casals de gent gran del districte.

Hem fet un recorregut nou. Així, hem començat anant fins al Parc de Diagonal Mar pel Carrer Taulat ja que volíem passar pel carrer que dona nom al nostre casal. 

Després hem pujat per la Diagonal fins al Parc del Centre de Poblenou, que va ser dissenyat per Jean Nouvel i on ens hem fet la fotografia de grup. La idea d’aquest arquitecte era de fer un parc de sol a l’hivern, que comenci a cobrir a la primavera i que a l’estiu es converteixi en un parc essencialment d’ombres. I és cert que començava a haver-hi ombres, feina hem tingut per trobar un forat amb prou sol per cabre-hi tots i fer la fotografia! Quina bona olor que feia el sostre floral del Carrer Espronceda, entre dos dels trams del parc… Es nota que ja és primavera!

Com que la Diagonal és ample i va bé per caminar hem arribat fins als peus de la Torre Agbar, no hi haviem passat mai en cap caminada del casal i ens feia gràcia passar-hi per sota. La Torre Agbar té una alçada de 144 metres, repartits en 38 plantes, 4 d’elles soterrades. És el tercer edifici més alt de la ciutat, després de l’Hotel Arts i la Torre Mapfre.

Des d’aquí ja hem enfilat direcció al casal, aprofitant de baixada, un tram de la superilla de poblenou.

Ens veiem a la propera!!!!

Us deixem algunes fotografies fetes a la caminada d’avui.