You are here

El casal taulat can saladrigas som un casal solidari, que intentem col·laborar en totes aquelles campanyes solidàries que poden millorar la qualitat de vida de persones grans del nostre entorn.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya massiva de recollida d’aliments impulsada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. Els Bancs d’Aliments reparteixen després tot allò que recullen entre les diverses entitats que treballen als barris.

El casal col·labora amb la campanya convertint-se en un punt de recollida durant uns dies.

La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica, així com la sensibilització social sobre les diverses malalties mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Cada any la societat catalana pren la iniciativa en l’organització d’actes festius que tenen com a objectiu incrementar els donatius econòmics. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari.

El Casal de Gent Gran Taulat Can Saladrigas no volem ser menys i participem d’aquest gran acte organitzant diverses activitats solidàries.