You are here

FiraGran és el Saló de la Gent Gran de Catalunya converteix les Drassanes Reials de Barcelona en un punt de trobada per a les persones grans que porten una vida activa i participativa. Els visitants poden participar de manera gratuïta de les més de 400 activitats que s’hi organitzen, entre les que es poden destacar: una gran caminada, una ballada de sardanes, una màster class de música i moviment, una flashmob, el tradicional concurs de pintura ràpida i un festival de corals.

FiraGran és una oportunitat perquè els visitants puguin conèixer els programes, serveis, iniciatives, solucions tecnològiques i productes que ofereixen més de 100 empreses, entitats, organitzacions i institucions per millorar la qualitat de vida de les persones grans.

El saló compta amb la participació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i el Consell de la Gent Gran de Catalunya.

El Casal Taulat Can Saladrigas participem d’algunes de les activitats que s’hi organitzen, com ara la caminada i la ballada de sardanes.

Més informació fent clic aquí.