You are here

Al Casal Taulat Can Saladrigas ens agrada participar de la Festa Major del barri, és per això que com cada any hem organitzat diverses activitats.

El 8 de setembre es va inaugurar l’exposició dels treballs realitzats a les diferents activitats del casal durant el curs anterior. L’exposició es va poder visitar del 8 al 15 de setembre i s’hi va poder veure una petita mostra de tota la feina feta pels alumnes dels diversos tallers, el curs 2016-2017. Van exposar els treballs els tallers de: pintura, maquetes, puntes de coixí, mitja i ganxet, patchwork i macramé.

El dissabte 9 de setembre vam organitzar un ball obert per a gent gran amb música amb directe i un sorteig de 3 lots com a obsequis pels assistents.

I el segon dissabte de festa major, per segon any consecutiu, es va preparar una activitat solidària: “La Bufanda de la iaia,” que consisteix en una trobada per a teixir bufandes solidàries per a la fundació Amics de la Gent Gran, que realitzen una gran tasca envers les persones grans que viuen soles. Aquesta activitat estava oberta a gent de totes les edats.

Finalment, com a novetat, vam celebrar amb una festa l’aniversari dels socis i sòcies que enguany complien els 90 anys, que vam incloure també dins del programa de Festa Major. En aquest Homenatge va actuar la Coral GAUDEMUS MUSICUM, del nostre casal. Va ser un acte molt emotiu per a tots els assistents.

Va ser una gran Festa Major!