You are here

La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica, així com la sensibilització social sobre les diverses malalties mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Cada any la societat catalana organització diversos actes festius que tenen com a objectiu incrementar els donatius econòmics a La Marató. El Casal de Gent Gran Taulat Can Saladrigas no hem volgut ser menys i per segon any hem participat d’aquest gran acte organitzant diverses activitats solidàries:

GUARDIOLA SOLIDÀRIA: Cadascú podia deixar-hi el seu donatiu de l’11 al 17 de desembre.

BALL SOLIDARI: El ball del diumenge 17 de desembre a la tarda ha servit per recollir fons per a La Marató. L’entrada solidària era de 3€ per persona i hi vam realitzar un sorteig d’un petit lot de nadal. Tots els diners obtinguts han estat per La Marató.

CAFÈS SOLIDARIS: La recaptació en cafès al bar del casal el diumenge 17 de desembre a la tarda també ha format part del donatiu!!

A més a més el Casal ha afegit una aportació de manera que en total s’han ingressat 500€ que LA MARATÓ invertirà en la investigació relacionada amb les malalties infeccioses. Esperem consolidar aquesta activitat solidària i que l’aportació que es faci des del casal sigui cada vegada una mica superior.