DANSA AMB LIANT LA TROCA

El Castell celebrarà el dia internacional de la dansa amb l’actuació de l’Associació Liant la Troca, grup de dansa integrada amb una dilatada trajectòria d’espectacles de dansa, tallers i actuacions arreu del país.

Des de les 12 del matí l’espectacle Carn, cendra i somni, creat específicament pel Castell de Montjuïc, recorrerà diversos espai del recinte, començant per la bateria de costa del jardí dels tarongers, creant un territori de la memòria on conviuen la historia i els retrats imaginaris, mentre un home conta passos el fum esdevé llum.

Podrem escoltar en silenci la veu sense dents que ens mossega a tots i prendrem  alè allà on les armes escopien foc. Un recorregut que dibuixa sofriments i anhels, un trajecte , en el que no es tant intens el vermell d´uns llavis com les pedres que besen els nostres morts.

En definitiva, serà una celebració de la dansa i de la diversitat que no us podeu perdre.

Activitat inclosa en el preu d’entrada al Castell,  podeu comprar les entrades aquí.

LIANT LA TROCA

És un grup de dansa integrada que sorgeix a partir dels tallers de Jordi Cortés i organitzats per la seva fundadora Patricia Carmona a l’espai d’arts escèniques Roca Umbert de Granollers al any 2010 amb el nom de DesCapacitats, col·∙lectiu de dansa Liant la troca. Al 2015 la entitat canvia de nom per Associació Liant la troca. El grup està composat per persones amb diferents capacitats, tant artístiques com a motrius, sensorials i intel·lectuals. Per aquesta raó apropa a l’espectador a conceptes com a : Capacitat, Integració, Accessibilitat, Inclusió… Esborrant conceptes com Discapacitat, Rebuig, Inaccessibilitat, Segregació, Exclusió…

Reserva
No cal reservar