FESTIVAL REBOMBORI. The Sullivan's "Total Glamour"

El Festival Rebombori tornarà a portar un gran espectacle al pati d'armes del Castell amb The Sullivan’s, presentant el show “Total Glamour” al pati d’armes, un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, humor i sobretot, amb dos artistes amb “moltes taules“ sobre l’escenari…

L'espectacle començarà a les 12:30 i l'aforament serà limitat. S'assignaran les localitats per estricte ordre d'arribada.

MESURES DE PREVENCIÓ

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Per accedir al recinte del Castell i a l’activitat, i durant tot el desenvolupament de l’acte, serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai.

Es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic amb activitat viricida a la disposició del públic, a les zones d’accés a l’espai de l’espectacle.

S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.