Fuenteovejuna. Cia. Obskené

La companyia Obskené commemora el cinquè aniversari de l’estrena de Fuenteovejuna tornant a representar l’obra al pati d’armes del Castell de Montjuïc, indret on es va representar l’obra per primer cop. Durant aquest cinc anys Obskené ha estat girant Fuenteovejuna per tot el món, rebent nombrosos premis i distincions. Per això la companyia i el Castell volen celebrar-ho oferint Fuenteovejuna al públic barceloní de forma gratuïta en una única representació el diumenge 11 de juny.

“Fuenteovejuna. Breu tractat sobre les ovelles domèstiques” és la història del famós poble que cansat de les atrocitats d'un comendador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i finalment matar el seu opressor. Mentre passa l'acció, els actors comenten i opinen sobre aquest fet en concret, basat en una situació real (Crònica de Rades S. XVI) en la qual Lope es va inspirar.

Un espectacle trepidant que necessàriament ens explica la història de Fuenteovejuna, des d'un punt de vista actual. Una clara aposta estètica, que apropa l'espectador a aquests set actors, disposats a explicar el famós conte del Comendador mentre que ells mateixos seran víctimes i culpables d'allò que estan narrant

Reserva
no cal reserva