Gimcana familiar. Tots els caps de setmana d’11 a 17h

El Castell de Montjuïc proposa una gimcana per a tota la família tots els caps de setmana en horari d'11h a 17h.

 A través de pistes, d’enigmes i de l’exploració dels racons del Castell, les famílies i la canalla podran conèixer la història i el patrimoni del recinte d’una manera lúdica i molt divertida. 

El joc de pistes està orientat a nens i nenes de 5 a 16 anys acompanyats dels seus familiars, té una durada entre 60 i 90 minuts i és gratuïta (amb aforament limitat, no cal inscripció prèvia). L’activitat comença al pati d’armes del Castell.  A cada grup participant se li lliurarà una motxilla amb les instruccions, els diferents jocs i enigmes a resoldre i materials per explorar l’espai i anar superant les proves proposades. Al finalitzar la gimcana els participants rebran un diploma que certificarà que han superat el joc de pistes satisfactòriament!

Mencionar que l’entrada al Castell és gratuïta el primer diumenge de cada mes i tots els diumenges a partir de les 15h. Una bona forma de concloure l' experiència és gaudir amb calma de cada racó d'aquesta antiga fortalesa militar i de les millors vistes de Barcelona.

Reserva
No cal reservar