La Nit dels museus 2021

L’esdeveniment més màgic de l’any torna al Castell, amb moltes ganes de tornar-vos a veure, de convidar-vos de nou al cim de Montjuïc i oferir-vos una vesprada plena de cultura.

El Castell obrirà les seves portes de 18 a 21h i podreu visitar el recinte, gaudir de les vistes de la ciutat a la terrassa, descobrir el centre d’interpretació, visitar les exposicions temporals “La línia de la costa de Barcelona” i “Postals sonores de Barcelona”,  i com a activitats especials de la Nit dels Museus, fer una visita guiada per diferents racons del Castell i veure l’espectacle Dansa Carn, cendra i somni de la companyia Liant la Troca. Us recomanem que reserveu la vostra entrada en aquest enllaç per evitar cues

Les visites guiades s’han de reservar prèviament en aquest enllaç, una educadora del us farà un recorregut per diversos espais del centre, acompanyant-vos a través de la història, l’arquitectura i la memòria que atresora el Castell.

La companyia de dansa adaptada Liant la Troca portarà part del seu espectacle Carn, cendra i somni al pati d’armes del Castell.  Tindreu l’oportunitat de gaudir de les coreografies i moviments dels artistes en tres horaris: 18:30, 19:30 i 20:30, l’espectacle dura 30 minuts i podreu reservar localitat en aquest enllaç.

Totes les activitats del Castell comptaran amb totes les mesures de seguretat per tal que tots i totes gaudiu de la Nit dels museus amb total tranquil·litat.

La cafeteria del Castell estarà oberta fins a les 21h, un bon lloc per agafar forces en una nit tan intensa.