Poetry Slam

El Poetry Slam torna al Castell!

Poesia i interpretació, paraula i escena, en dues paraules: Poetry Slam, una competició poètica àgil i dinàmica que dóna el protagonisme tant als poetes com al públic. Escolta, riu, aplaudeix, emociona't amb les poesies i les paraules que ompliran, durant una nit, el pati d'armes del Castell. Comptarem amb la participació d'alguns dels poetes de directe més estimats a la nostra ciutat, autèntics joglars del s. XXI. Espectacle a partir de les 20:30h. El Castell comptarà amb gastrozna de 20 a 00h i bus llançadora fins a Plaça d’Espanya des de les 22h

Les entrades s’hauran de reservar i descarregar amb antelació a la pàgina web de venda d’entrades del Castell, no es podran obtenir entrades per l’espectacle a taquilles del Castell. A conseqüència de la limitació d’aforament, demanem fer un ús responsable de la reserva d’entrades, i només reservar aquelles que utilitzareu segur.

MESURES DE PREVENCIÓ

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Per accedir a l’activitat i durant tot el desenvolupament de l’acte serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai.

Es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida a les entrades de l’espai, a la disposició del públic, Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.