RebomboriFest

El RebomboriFest aterra al Castell! Una activitat familiar que omplirà de vida el cim de Montjuïc. La programació seguirà les petjades de les jornades viscudes l'any anterior: amb música, activitats, jocs, rialles... diversió en majúscules.

El festival quedarà concentrat en el cap de setmana del 28 i el 29 de maig. Obrirem el Rebombori amb el concert de Reggae per Xics dels Penguins (12-14h). El seu nou espectacle és una barreja a parts iguals entre humor, música i ritme per a petits i grans, amb el món marítim i nàutic com a eix conductor. Una actuació de dues hores per a ballar, riure i cantar tots plegats.
El mateix dissabte un laberint gegant prendrà forma a l'Hornabec del Castell, un espai per perdre's, explorar, descobrir i sobretot gaudir. Trobareu desafiaments mecànics i enigmes visuals dins d'una estructura semitransparent que juga amb la percepció visual.
 
El segon dia de festival, diumenge 29, a partir de les 13 hores, els acròbates de Bot Project conqueriran el Pati d'Armes del Castell amb el seu espectacle Collage. La seva recepta és ben clara: acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d'objectes i altes dosis d'enginy i d'humor.
 
Per completar una jornada d'allò més festiva podreu conèixer l'univers de Secrets, un espectacle vivencial de carrer que proposa al públic ser protagonista de la seva pròpia història a través d'un recorregut en la recerca d'un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se emportar per la curiositat. Artesania i tecnologia es combinen per oferir una experiència personalitzada, intensa i intransferible.
 
L’activitat està inclosa en l’entrada al Castell. Recorda que les persones menors de 16 anys tenen entrada gratuïta. Així mateix, per a les famílies disposem del passi familiar,  que permet a dos adults acompanyats per menors de 16 anys entrar al Castell durant tot un any amb un sol pagament de 15€. Així mateix, també podeu accedir amb entrada reduïda (3€), si veniu dues persones adultes acompanyant menors de 16 anys. Consulteu aquí totes les gratuïtats i reduccions.
 
I recordeu que el diumenge a partir de les 15h l’entrada és gratuïta!
 

PROGRAMACIÓ

Dissabte 28.

12-14 Reggae per xics.

11-18h Gran laberint

D’11 a 18h: jocs per als més petits

Diumenge 29.

13-14 "Collage" de Bot Project.

11-18h Secrets.

D’11 a 18h: jocs per als més petits