Torna l'In Museu al Castell

25.gen.2022

Una jornada per descobrir l'ànima dels museus de la ciutat, tot accedint a zones restringides i conèixer els treballs que s'hi realitzen.

Durant la visita especial de l'In Museu es podrà coneixer un monument en ple procés de transformació cap a un centre patrimonial i de memòria obert a la ciutadania, tot accedint a diversos espais restringits. Aquests espais, en aparença buits, són enormes contenidors dels grans fets de la ciutat i d’incomptables vivències personals que remeten a altres temps.

Es podrà accedir a les casernes per conèxier el procés de restauració i adequació d’instal·lacions dirigides a la visita pública que s’està produint en aquest espai que antigament acollia les col·leccions del Museu Militar. Després es visitaran els calabossos per veure de primera mà les actuacions que s'estan fent en els murs per conservar els centenars de grafits realitzats per les persones presoneres al llarg del temps.I per acabar, es pujarà a la terrassa per descobrir tot el procés de resturació de les quatre garites.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia al web de l'IN MUSEU