Visites guiades al Castell per celebrar la Festa Major del Poble-sec 2022

01.jul.2022

El barri del Poble-sec celebra la seva Festa Major entre els dies 15 i 24 de juliol. Més d'una setmana d'activitats festives per a tots els públics centrades en la música, la dansa i la cultura popular.

Enguany, tornem a sumar-nos a l'extensa llista d'activitats que s'oferiran per a celebrar la Festa Major del Poble-sec. Una data marcada en vermell al calendari, que omplirà de vida els carrers del barri. Com sol ser habitual, complementarem l'extensa llista d'esdeveniments que es duran a terme al llarg de la festivitat. Una manera d'enfortir els enllaços existents amb el veïnat i generar sinergies amb relació al nostre entorn més pròxim.

Per a celebrar la Festa Major, s'oferiran visites guiades gratuïtes en català, a les 17h, 18h i 19h dels diumenges 17 i 24 de juliol. Una manera de descobrir el Castell i conèixer les curiositats que amaguen els seus extensos anys d'història. Aquesta activitat ofereix la possibilitat d'interactuar amb un entorn que forma part de la fesomia de la muntanya, i que dibuixa el seu punt més elevat.

Podeu reservar la vostra entrada clicant al següent enllaç.