Com arribar-hi, contacte

Es pot accedir al Castell en transport públic, caminant o en vehicle propi. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.

Transport Públic: dues línies de transport públic arriben al Castell:

  • Bus: línia 150, origen Avinguda de la reina Maria Cristina,  final Castell de Montjuïc. El bus 150 fa un recorregut per tota la muntanya de Montjuïc que finalitza al Castell. El recorregut des de la Plaça d'Espanya dura uns 20 minuts, la baixada des del Castell fins a l'inici de la línia també dura 20 minuts aproximadament. El bus 150 també connecta amb el Funicular de Montjuïc a la parada Avinguda de Miramar-Estació del Funicular. 
  • Telefèric de Montjuïc: servei de telefèric que arriba davant del Castell des de l'Avinguda Miramar. Compta amb tres parades: Avinguda Miramar, Plaça de la Sardana i Castell de Montjuïc. El preu del servei de telefèric no inclou l'entrada al Castell. 

Caminant: pujar caminant al Castell de Montjuïc des de l'estació del Funicular i el Telefèric suposa un passeig d'uns 20 o 25 minuts superant un pendent constant, que en alguns punts és força pronunciat. La passejada permet gaudir de diversos jardins de la muntanya, com el de Joan Brossa o el de Mossén Cinto Verdaguer.

Vehicle: si s'opta per arribar al Castell en vehicle privat, al costat del Castell hi ha un aparcament públic de gran capacitat amb zona per a autocars inclosa. L'accés a aquest aparcament es realitza a través de carrer dels Tarongers.

 

Contacte:

Castell de Montjuïc

Carretera de Montjuïc 66, 08038, Barcelona

93.256.44.40

castell@bcn.cat

INFORMACIÓ I CONSULTES

INCIDÈNCIES I RECLAMACIONS