Com arribar-hi, contacte

Es pot arribar al Castell a peu, en bicicleta, en autobús, en telefèric o en vehicle propi. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.
CAMINANT

Pujar caminant al Castell de Montjuïc des de l'estació del Funicular i el Telefèric suposa un passeig d'uns 20 o 25 minuts superant un pendent constant, que en alguns punts és força pronunciat. La passejada permet gaudir de diversos jardins de la muntanya, com el de Joan Brossa o el de Mossén Cinto Verdaguer.

BICICLETA 

Disposem d'un pàrquing de bicicletes ubicat al baluard de Santa Amàlia. Arribar al Castell en bici ajuda a fomentar un model de transport sostenible. Mentre executeu l'ascens, gaudireu de les vistes immillorables que ofereix el parc urbà de la muntanya de Montjuïc.

BUS: LÍNIA 150

Origen Avinguda de la reina Maria Cristina,  final Castell de Montjuïc. El bus 150 fa un recorregut per tota la muntanya de Montjuïc que finalitza al Castell. El recorregut des de la Plaça d'Espanya dura uns 20 minuts, la baixada des del Castell fins a l'inici de la línia també dura 20 minuts aproximadament. El bus 150 també connecta amb el Funicular de Montjuïc a la parada Avinguda de Miramar-Estació del Funicular.

Per a més informació pot consultar el web de TMB.

TELEFÈRIC DE MONTJUÏC

Servei de telefèric que arriba davant del Castell des de l'Avinguda Miramar. Compta amb tres parades: Avinguda Miramar, Plaça de la Sardana i Castell de Montjuïc. El preu del servei de telefèric no inclou l'entrada al Castell. 

VEHICLE 

Si s'opta per arribar al Castell en vehicle privat, al costat del Castell hi ha un aparcament públic de gran capacitat amb zona per a autocars inclosa. L'accés a aquest aparcament es realitza a través de carrer dels Tarongers.

AFECTACIONS DE TRÀNSIT EN ELS DIES DE PARTIT DEL FCB (Temporada 23/24)

Amb motiu de les obres que s’estan duent a terme actualment a l’Spotify Camp Nou, des d’aquest mes d’agost i fins al mes de novembre del 2024, el FC Barcelona jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Això suposarà que els dies de partit l’afluència de persones que es desplacin a l’estadi, en diferents modes de transport, impactarà sobre la mobilitat del Parc de Montjuïc.

  • Cal evitar pujar a la muntanya en cotxe privat, ja que hi haurà diferents punts de control i no podran passar-los si no disposen d'una acreditació especial. Si no hi ha cap altre solució que agafar el cotxe (perquè per exemple venen de fora de la ciutat) la proposta recomanada és anar a la Fira 2 del recinte de la Gran Via. Allà s'habilitarà un gran aparcament on podran deixar el cotxe i just al mateix lloc es podrà agafar un bus llançadora que els portarà directament a l'estadi.
  • La millor opció per pujar a Montjuïc serà a peu (es milloren les escales mecàniques i la il·luminació que donen accés des de l'avinguda Maria Cristina/plaça d'Espanya) o en transport públic (amb diverses línies de metro i autobús properes, a més del funicular). També es posarà en marxa més endavant un nou carril bici per facilitar l'accés en bicicleta.

En podeu consultar els detalls a: https://www.barcelona.cat/mobilitat/ca/dispositiu-de-mobilitat-a-montjuic

CONTACTE

CASTELL DE MONTJUÏC

  • Adreça: Carretera de Montjuïc 66, 08038, Barcelona
  • Telèfon: 93.256.44.40
  • E-mail: castell@bcn.cat

INFORMACIÓ I CONSULTES

INCIDÈNCIES I RECLAMACIONS