Com arribar-hi, contacte

Es pot arribar al Castell a peu, en bicicleta, en autobús, en telefèric o en vehicle propi. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.
CAMINANT

Pujar caminant al Castell de Montjuïc des de l'estació del Funicular i el Telefèric suposa un passeig d'uns 20 o 25 minuts superant un pendent constant, que en alguns punts és força pronunciat. La passejada permet gaudir de diversos jardins de la muntanya, com el de Joan Brossa o el de Mossén Cinto Verdaguer.

BICICLETA 

Disposem d'un pàrquing de bicicletes ubicat al baluard de Santa Amàlia. Arribar al Castell en bici ajuda a fomentar un model de transport sostenible. Mentre executeu l'ascens, gaudireu de les vistes immillorables que ofereix el parc urbà de la muntanya de Montjuïc.

BUS: LÍNIA 150

Origen Avinguda de la reina Maria Cristina,  final Castell de Montjuïc. El bus 150 fa un recorregut per tota la muntanya de Montjuïc que finalitza al Castell. El recorregut des de la Plaça d'Espanya dura uns 20 minuts, la baixada des del Castell fins a l'inici de la línia també dura 20 minuts aproximadament. El bus 150 també connecta amb el Funicular de Montjuïc a la parada Avinguda de Miramar-Estació del Funicular. 

TELEFÈRIC DE MONTJUÏC

Servei de telefèric que arriba davant del Castell des de l'Avinguda Miramar. Compta amb tres parades: Avinguda Miramar, Plaça de la Sardana i Castell de Montjuïc. El preu del servei de telefèric no inclou l'entrada al Castell. 

VEHICLE 

Si s'opta per arribar al Castell en vehicle privat, al costat del Castell hi ha un aparcament públic de gran capacitat amb zona per a autocars inclosa. L'accés a aquest aparcament es realitza a través de carrer dels Tarongers.

CONTACTE

Castell de Montjuïc

Carretera de Montjuïc 66, 08038, Barcelona

93.256.44.40

castell@bcn.cat

INFORMACIÓ I CONSULTES

INCIDÈNCIES I RECLAMACIONS