Visites guiades

El Castell de Montjuïc compta amb una completa programació diaria de visites guiades que permeten conèixer la història del recinte, els detalls arquitectònics de la fortalesa i la relació del Castell amb la ciutat i el país al llarg dels segles, sempre acompanyats per una mediadora cultural.
VISITA GUIADA​ PER A PÚBLIC GENERAL 

Recorregut d'una hora per diversos espais del Castell acompanyats per una mediadora cultural.

PREU: 4€ per persona

HORARIS               

Caps de setmana i festius:​

  • 13:00h anglès
  • 15:30h castellà                                                                   
  • 16:30h català
VISITA GUIADA​ PER A GRUPS

El Castell de Montjuïc ofereix a associacions, entitats, centres formatius i grups de mínim 10 persones la possibilitat de realitzar visites guiades al recinte del castell o a les exposicions temporals amb reserva prèvia. Les visites estan adaptades als perfils, necessitats i inquietuds de les persones assitents, fent de la visita una experiència significativa i participativa tot coneixent el patrimoni cultural de la ciutat amb l'acompanyament d'un/a educador/a. I amb la possibilitat d'enfocar la visita a alguna temàtica concreta sota demanda prèvia, només cal posar-se en contacte amb nosaltres.

El Castell de Montjuïc també col·labora amb el programa d'Apropa Cultura, per facilitar l'accés a la cultura a tot tipus de públics, realitzant visites guiades a diferents col·lectius amb necessitats específiques.

Contacte per a reserva, disponibilitat i consulta de preus a:  reservescastellmontjuic@eicub.net  o al 93.256.44.40