Accessibilitat

Accessibilitat al Castell de Montjuïc

TARIFES

El Castell de Montjuïc ofereix tarifes reduïdes o gratuïtes a les persones amb discapacitat titulars de la Targeta Rosa Reduïda o la Targeta Rosa Gratuïta.

Així mateix disposen d'entrada gratuïta els posseïdors del passi metropolità d'acompanyant d'una persona amb discapacitat.

El Castell de Montjuïc forma part del programa Apropa, podeu consultar el que ofereix el programa aquí.

ACCESSOS

L'aparcament disposa d'1 plaça reservades per a persones amb diversitat funcional i vehicle acreditat.

Accés preferent a les taquilles per la línia de fast-track

ACCESSIBILITAT FÍSICA

Totes les zones del Castell són accessibles excepte la terrassa superior a la qual s'accedeix mitjançant una escala

Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats per moure pel Castell de Montjuïc, a causa del paviment irregular, el podeu veure al carrusel de fotografies d’aquesta pàgina.

Lavabos accessibles

ACCESSIBILITAT VISUAL

Gossos guia: es permet l’accés de gossos guia i d’assistència a tots els espais del Castell de Montjuïc

ACCESSIBILITAT AUDITIVA

El Castell de Montjuïc ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades en llengua de signes (llengua catalana o castellana) per a grups (cal reservar prèviament a reservescastellmontjuic@bcn.cat)

ACCESIBILITAT INTEL·LECTUAL

El Castell de Montjuïc ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades per a grups de persones amb discapacitat intel·lectual (cal reservar prèviament a reservescastellmontjuic@bcn.cat) amb recorreguts adaptats a les diferents necessitats del grup.

En cas de necessitar algun tipus de requeriment especial, contacti amb el Servei d'Atenció al Visitant a través del correu electrònic reservescastellmontjuic@bcn.cat.