PROJECTES

DO D’ACORDS

Do d’acords, l’orquestra infantil i juvenil del Poble-sec, és un projecte socioeducatiu de l’associació Integrasons adreçat a infants i joves del Poble-sec. La metodologia que fan servir es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística i comunitària com a mitjà ideal per al desenvolupament d’aptituds, diàleg i transmissió de valors. Es desenvolupa un model de gestió comunitari i participatiu. Més informació a integrasons.com.

 

LA TARDA JOVE Un recurs municipal del barri del Poble-sec que ofereix un ventall d'activitats i serveis per tal d'acompanyar als i les joves del barri en la seva formació no formal i en el seu creixement personal. Si vols participar dels tallers, de les activitats, dels tasts i de les tardes de lleure, t'esperem! Contacte: Sara Medina. Contacte: tardajove@tasca.cat. Tel. 659 838 121.

 

TEMPS PER A TU

Dissabtes quinzenals, de 16.30 a 20 h. Activitats lúdiques per a joves i adults amb discapacitat que permeten fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència. Organització: Programa de Temps i Qualitat de Vida, Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Aj. de Barcelona i Districte de Sants-Montjuïc. Més informació: tècnic de del Districte, furgell@bcn.cat, o bé a tempspertu@bcn.cat.

TREBALL ALS BARRIS

Espai de recerca de feina i tallers monogràfics guiat per personal tècnic dins d'un itinerari d'inserció sociolaboral. Si vius al barri i busques feina, informa't del Dispositiu d'Inserció del Projecte Treball als Barris, telèfon 934 019 565, nuria.gorgues@barcelonactiva.cat i reserva plaça per a la sessió informativa. Organització: Barcelona Activa. 

 

DONES AMUNT

Projecte de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Ètic Hàbitat, que té com a finalitat mobilitzar i posar en acció recursos estructurals i personals de dones en situació de precarietat i vulnerabilitat, i acompanyar-les en el desenvolupament de plans d’acció personals per tal de promoure el seu empoderament.

 

 

Compartir