PROJECTES

Projectes del barri que es desenvolupen al centre:

DO D’ACORDS
Do d’acords, l’orquestra infantil i juvenil del Poble-sec, és un projecte socioeducatiu de l’associació Integrasons adreçat a infants i joves del Poble-sec. La metodologia que fan servir es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística i comunitària com a mitjà ideal per al desenvolupament d’aptituds, diàleg i transmissió de valors. Es desenvolupa un model de gestió comunitari i participatiu. Més informació a integrasons.com.

LA TARDA JOVE 
Un recurs municipal del barri del Poble-sec que ofereix un ventall d'activitats i serveis per tal d'acompanyar als i les joves del barri en la seva formació no formal i en el seu creixement personal. Si vols participar dels tallers, de les activitats, dels tasts i de les tardes de lleure, t'esperem! Contacte: Sara Medina. Contacte: tardajove@tasca.cat. Tel. 659 838 121.  

TEMPS PER A TU  
Dissabtes quinzenals, de 16.30 a 20 h. Activitats lúdiques per a joves i adults amb discapacitat que permeten fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència. Organització: Programa de Temps i Qualitat de Vida, Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Aj. de Barcelona i Districte de Sants-Montjuïc. Més informació: tècnic de del Districte, furgell@bcn.cat, o bé a tempspertu@bcn.cat. 
 
TREBALL ALS BARRIS
 
Espai de recerca de feina i tallers monogràfics guiat per personal tècnic dins d'un itinerari d'inserció sociolaboral. Si vius al barri i busques feina, informa't del Dispositiu d'Inserció del Projecte Treball als Barris, telèfon 934 019 890, maite.garcia@barcelonactiva.cat i reserva plaça per a la sessió informativa. Organització: Barcelona Activa.   

LA FORMIGA FUSIÓ MUSICAL
El projecte Fusió Musical ofereix classes de guitarra a jovent nouvingut d'entre 12 i 16 anys que estigui cursant l'ESO. Les classes s'imparteixen en català per tal de practicar la llengua en el context d'un activitat d'oci alternatiu per entendre i participar, mitjançant la música, en diverses cultures. Més informació: laformiga.org

BALLS DE LA GENT GRAN 
Balls de tarda als diferents equipaments del districte de Sants-Montjuïc. La sessió de ball de saló és gratuïta i el seu horari és de 17 a 20 h. Regularment a l’Albareda els dimecres acollim aquesta activitat. A continuació pots consultar el calendari dels balls de gener a març 2024 dels diferents equipaments municipals del districte Sants-Montjuïc: 

Programa-Ball-Gent-Gran-2024-v4-1

Compartir