Qui som

El Centre Cultural Albareda és un equipament municipal del Poble-sec, situat al costat del Parc de les Tres Xemeneies i el Paral·lel.

L’activitat del centre està especialitzada en la música i hi trobareu una programació de concerts, teatre, dansa, exposicions i activitats i espectacles familiars diversa i de qualitat. També disposem d’una oferta variada de tallers i activitats culturals.

 

Donem suport a entitats i col·lectius del Poble-sec i a propostes i iniciatives ciutadanes a través de col·laboracions i de cessions d’espais, per tal de promoure la vida associativa i la creació artística.

 

Els bucs d’assaig ocupen la segona planta del centre. Són sales d’assaig insonoritzades, equipades per a grups de música o diàfanes per a tot tipus d’assajos. També oferim suport a la creació en música i arts escèniques.

 

L’edifici consta d’una sala d’exposicions, bucs d’assaig, sala d’informàtica, sala d’expressió, auditori amb vestuari, sala de reunions, sales polivalents, pati, espai de trobada i espais destinats a la cultura popular del barri.

 

 

Centre Cultural Albareda

c/ Albareda, 22-24

Poble-sec

08004 Barcelona

934 433 719

ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir