Pedrera 3.8
Programa de suport a grup de música joves

16/09/2019 > 01/11/2019

Pedrera 3.8 és un programa de suport a grups de música joves del Centre Cultural Albareda del Poble-sec i l’Espai Musical i Jove La Bàscula del barri de La Marina. El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

Aquest 2019 obrim per tercera vegada la convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves de fins a  29 anys (inclosos), que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. En aquesta edició seran tres els grups que rebran el suport del programa.

El període de recepció de propostes serà del 16 de setembre a l'1 de novembre (hem ampliat el període d'inscripcions).

El procés d’acompanyament tindrà lloc de gener de 2019 a abril 2020.

 
El programa ofereix:

  • Tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa.
  • Residència als nostres bucs d’assaig.
  • Pràctica de gravació de maqueta en estudi.
  • Preparació del directe.
  • Formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector.
  • Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments culturals del districte.


Descarrega les bases a l'annex d'aquesta fitxa.

Inscriviu-vos aquí

El nom del projecte:

Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedres que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris. La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el Centre Cultural Albareda i l'espai jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori, la cultura. Fent barris fem cultura! 


Altres edicions:

2017
A la primera edició del Pedrera 3.8 va participar del projecte el grup Himalaia.

2018
A la segona edició han sigut Lilliputs el grup que ha rebut el suport del Pedrera 3.8.


El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

 

Organitzador de l'activitat: Centre Cultural Albareda i La Bàscula

Adreça: C/ Albareda 22- 24

Compartir