EL PASSAT ÉS UN ERROR

Dijous 14 de febrer
De 19.30 a 21 h

14/02/2019
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Immersió en la música i la filosofia de vida de Pentina’t Lula, trio que encarna l'esperit riot grrrl a l'urderground barceloní a base de garatge-punk, new wave, actitud combativa i tones d'humor.

Després de llargs anys de formació musical clàssica al Conservatori que va fer que arribessin a odiar el piano, les germanes Anna i Laia Pantinat catalitzen el seu "trauma" amb cançons curtes, dissonants i agressives així com amb lletres punyents i iròniques a favor del feminisme i la llibertat d'expressió.

Juntament amb Lula Thomas, formen el grup Pentina’t Lula i, des de l'autogestió i el cooperativisme del segell Repetidor, aspiren a construir una escena new wave catalana i poder riure's de tot.

Mentre la càmera les segueixen les seves tasques diàries–donant classes de música a nens, llegint poesia o fent de runner per a altres grups–les Pentina’t Lula parlen amb franquesa i soltesa de les alegries i les contrarietats de tirar endavant un grup de rock al'"ultraprecari" underground de la Ciutat Comtal, de la "font inesgotable de ràbia" que suposa l'experiència diària del masclisme imperant, o d'artistes de referència per a elles com Guillermina Mota, Nina Hagen, Siouxsie Sioux o Silvia Escario (Último Resorte). I també de repensar el passat i d'atènyer la quarantena fent el que a una li doni la punyetera gana i no el que se suposa que hauria d' estar fent.

 

A les 19.30 h hi haurà una breu actuació de Pentina’t Lula, i tot seguit es projectarà el documental.

 

Director Vicenç Ferreres

Spain / 75 min. / 2018 / Català, Castellà, Anglès

Reserva aqui la teva entrada: https://bit.ly/2waixi3

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir