Tallers d'entitats i col·lectius

COR MONSTRUÓS 
Grup coral amb perspectiva feminista/queer/LGTB+ des d'on volem enfortir la comunitat aprenent a cantar juntes i compartint espais d'oci. Totes les veus són benvingudes! Organitzat per l’Aliança Monstruosa. Per a més informació: hola@espaiqwerty.org 

CATALÀ PER A ADULTS
El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona a Sants-Montjuïc ofereix diversos cursos per aprendre i millorar el català. Més informació: c/ Guitard, 17. Tel. 934 912 797.

SUSOESPAI, CREACIÓ I SALUT MENTAL
Susoespai és una entitat sense ànim de lucre que vol apropar la creació i la vivència de l’art a persones que conviuen amb un trastorn de salut mental, afavorint-ne la seva inclusió i socialització, així com proporcionant-los estímuls i motivacions que ajuden a descobrir les seves potencialitat creatives. Correu: info@susoespai.org. Tel: 626 824 152. 

ASPERGER NEW LIFE
L’entitat Asperger New Life duu a terme un seguit d’activitats per a persones diagnosticades amb TEA (Trastorn de l'Espectre autista / Síndrome d'Asperger). A l’Albareda fan allers d’art, tallers grupals per a joves, tallers d’arts escèniques o tallers per fomentar el benestar i la vida independent. Trobaràs tota la informació aspergernewlife.org.

ASSOCIACIÓ MÉS QUE CURES 
Associació de dones del Poble-sec experta en la cura i el benestar de la comunitat organitza un taller de ioga adreçat a dones migrades treballadores de la llar i de les cures del barri per donar suport a la seva atenció física i emocional. Més informació: C/ Blai 34, baixos.

AL SON MOROCCO 
Associació que promou l'intercanvi cultural amb el Marroc a través de la dansa i la música. Ofereixen un taller de flamenc àrab per a conèixer la fusió flamenc i àrab que va néixer d'una necessitat d'expressió física, emocional i mental de grups que vivien a l'extraradi durant l'expulsió dels moriscos de la península Ibèrica. Més informació: info@alsonmorocco.org

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda, 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir