Tallers d'entitats i col·lectius

CATALÀ PER A ADULTS
El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona a Sants-Montjuïc ofereix diversos cursos per aprendre i millorar el català. Més informació: c/ Guitard, 17. Tel. 934 912 797.


SUSOESPAI
Susoespai és una entitat sense ànim de lucre que vol apropar la creació i la vivència de l’art a persones que conviuen amb un trastorn de salut mental, afavorint-ne la seva inclusió i socialització, així com proporcionant-los estímuls i motivacions que ajuden a descobrir les seves potencialitat creatives. Correu: info@susoespai.org. Tel: 626 824 152. 


ASPERGER NEW LIFE
L’entitat Asperger New Life duu a terme un seguit d’activitats per a persones diagnosticades amb TEA (Trastorn de l'Espectre autista / Síndrome d'Asperger). A l’Albareda fan allers d’art, tallers grupals per a joves, tallers d’arts escèniques o tallers per fomentar el benestar i la vida independent. Trobaràs tota la informació aspergernewlife.org.
 

SERVEIS SOCIALS SANT JOAN DE DÉU
Aquesta entitat del Poble-sec treballa per acompanyar les persones sense llar i els ofereix un seguit de serveis i un seguiment personalitzat i integral. Al centre organitzen tallers de formacions en noves tecnologies: formació tecnològica bàsica, cerca de feina a través de les TIC i tràmits i gestions online. Trobaràs tota la informació a sjdserveissocials-bcn.org.

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda, 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir