Entitats

Associació Susoespai
Susoespai, creació i salut mental, és una entitat sense ànim de lucre, que vol apropar els museus d'art a l'àmbit de la salut mental.
Lloc web: susoespai.org
Contacte: info@susoespai.org


Associació Músics Amateurs 
Per a músics amateurs, que no es dediquen professionalment a la música, sigui quin sigui el seu nivell, per a compartir experiències, tocar, aprendre...visqui la música!   
Lloc web: Facebook
Contacte: associaciodemusicsamateurs@gmail.com 
 

Associació Cultural Honduras  
És una entitat sense ànim de lucre. Els seus objectius són: millorar la convivència social del seu entorn, i promoció del coneixement de la cultura, tradicions i costums d'Hondures a Catalunya.
Lloc web: Facebook    
Contacte: bcnhn@hotmail.com 


Associació Beregynya
Associació dels Pares i Professors Ucraïnesos de Catalunya que promouen la integració de la cultura ucraïnesa a Catalunya.
Carrer Ricart, 19, 4t 1a, Barcelona


Aules Universitàries de la Gent Gran Barcelona
L’objectiu de l’associació és acollir persones de més de cinquanta-cinc anys, que tinguin interès en obtenir nous coneixements i que sentin la necessitat de seguir sent útils a la societat. 
Lloc web: auggbcn-ub.org        
Contacte: info@auggbcn-ub.org

Club Petanca Poble-sec
Si vols aprendre a jugar a la petanca, de dimarts a dijous, d’11 a 13 h, pots anar a les pistes ubicades al parc de les Tres Xemeneies i demanar pel Sr. Juan Galindo o per Ricardo Rodríguez que t’ensenyaran aquest esport i passaràs una estona divertida. Entrada lliure, per a totes les edats. 
Lloc web: Facebook

Consell de Cultura Popular i Tradicional del Poble-sec
Conjunt d’entitats de cultura popular que preparen actuacions de carrer i festivitats amb correfocs, sardanes, cants corals o castells, entre d’altres.
Lloc web: blocs.xarxanet.org/conselltradicionalpoblesec
Contacte: conselltradicionalpoblesec@gmail.com


Diables del Poble-sec
Si vols formar part d’aquesta entitat, hi ha espai per a tothom: tenen una secció d’adults, els Diables del Poble-sec, una secció infantil, els Fills de Satan del Poble-sec i una secció de percussió, els Tabalers del Poble-sec.
Lloc web: Facebook
Contacte: diables@diablesdelpoblesec.org 


Do d’acords, orquestra infantil i juvenil del Poble-sec (Integrasons)
Un projecte socioeducatiu de l’associació Integrasons adreçat a infants i joves del barri. La metodologia es basa en l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística i comunitària com a mitjà per al desenvolupament d’aptituds, diàleg i transmissió de valors. Es desenvolupa un model de gestió comunitari i participatiu.
Lloc web: integrasons.com  
Contacte: info@integrasons.com
 

Fundació Sant Pere Claver - Residència 3 Pins
Servei d'acolliment residencial amb caràcter permanent o temporal, que ofereix atenció integral a les activitats bàsiques de la vida diària per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta amb necessitats de suport extens.
Lloc web: spcsocial.org/residencia-trespins.php 
Contacte: info@spcsocial.org  


Fundació Arrels - Llar Pere Barnés
Programa innovador d’Arrels que dona resposta a la falta de recursos residencials de mitjana i llarga estada per a persones sense llar afectades física i anímicament pel fet d'haver viscut al carrer.
Lloc web: arrelsfundacio.org/es/conoce-la-llar-pere-barnes/ 
Contacte: info@arrelsfundacio.org 


Dones i Repercussió
Els mou la música, sobretot la percussió, i la lluita transfeminista. Estan aquí per tocar, fer-vos ballar i acabar amb les desigualtats de gènere i la violència heteropatriarcal.
Lloc web: Facebook    
Contacte: donesirepercussio@gmail.com


Fundació Privada Artesà
Treballen oferint suport (laboral, social, habitatge, lleure, esport) al projecte de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies per aconseguir la seva màxima autonomia.  
Lloc web: fundacioartesa.org
Contacte: tallerartesa@fundacioartesa.org


Gralles dels Castellers
Si ets músic i et ve de gust aprendre a tocar la gralla o el tabal amb els Castellers del Poble-sec, pots venir a l’Albareda els divendres, de 20 a 22 h, i preguntar per aquest grup.
Lloc web: castellersdelpoblesec.cat 
Contacte: musics@castellersdelpoblesec.cat
 

Gralles i Tabals del Poble-sec
Els Geganters i Grallers del Poble-sec assagen els dimecres de 20.30 a 21.30 h. És un assaig obert a qualsevol persona que vulgui aprendre a tocar la gralla o el timbal per acompanyar les cercaviles dels gegants del barri. Només cal que portis l’instrument i rebràs un curs impartit pels membres de la colla de grallers.
Lloc web: Facebook
Contacte: gegants@poblesec.org

SC els Moderns
Els Moderns del Poble-sec és una entitat fundada el juliol del 1926 que assagen els divendres de 20 a 22h. Si vols participar en una banda de trompetes i tambors, vine, t’ho passaràs bé. 
Lloc web: Facebook
Contacte: modernspoblesec@gmail.com

ViolinBcn Club
Grup de violinistes que formen l’Orquestra Celta de Barcelona i assagen els dissabtes a l’Albareda. 
Contacte: info@violinbcn.com

Compartir