Entitats

ASSOCIACIÓ DIABLES DEL POBLE-SEC Vols formar part de la nostra entitat? Tenim una secció d’adults, els Diables del Poble-sec, una secció infantil, els Fills de Satan del Poble-sec i una secció de percussió, els Tabalers del Poble-sec. Pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu a diables@diablesdelpoblesec.org i pots consultar tota  la informació a www.diablesdelpoblesec.org.

 

CLUB PETANCA POBLE-SEC Vols aprendre a jugar a la petanca? De dimarts a dijous, d’11 a 13 h, pots anar a les pistes ubicades al parc de les Tres Xemeneies i demanar pel Sr. Juan Galindo o per Ricardo Rodríguez que t’ensenyaran aquest esport i passaràs una estona divertida. Activitat gratuïta, sense inscripció prèvia i per a totes les edats.

 

GRALLES DELS CASTELLERS Ets músic i et ve de gust aprendre a tocar la gralla o el tabal amb els Castellers del Poble-sec? Vine els divendres, de 20 a 22 h, i pregunta per nosaltres. Més informació: castellersdelpoblesec.cat  i musics@castellersdelpoblesec.cat.

 

GRALLES I TABALS DEL POBLE-SEC Els Geganters i Grallers del Poble-sec assagem els dimecres de 20.30 a 21.30 h. És un assaig obert a qualsevol persona que vulgui aprendre a tocar la gralla o el timbal per acompanyar les cercaviles dels gegants del barri. Només cal que portis l’instrument i rebràs un curs impartit pels membres de la colla de grallers. Contacte: Cristina Velasco,.

 

SC ELS MODERNS Vols participar en una banda de trompetes i tambors? Doncs vine amb nosaltres i t’ho passaràs bé. Som Els Moderns del Poble-sec, una entitat fundada el juliol del 1926, i assagem els divendres de 20 a 22 h. Contacta a través de FB @SC Els Moderns del Poble Sec o a s.c.modernspoblesec@gmail.com.

 

 

 Compartir