RENOVACIONS I INSCRIPCIONS
Tallers culturals per a la tardor

Preinscripcions: del 31 d'agost al 3 de setembre
Inscripcions: a partir del 4 de setembrePREINSCRIPCIONS

Del 31 d'agost al 3 de setembre podràs apuntar-te al taller que has cursat aquest hivern i també apuntar-te als tallers nous o en promoció abans de l'inici general de les inscripcions (4 de setembre). Pots renovar en línia a partir de les 7 h i presencialment: de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 i de 16.15 a 21.45 h. Pagament amb targeta. 

Per preservar la seguretat de totes hem hagut de reduir l'aforament de les sales. Us animem a apuntar-vos les dates per a no quedar-vos sense plaça!

Renova en línia clicant aquí

Consulta tots els tallersINSCRIPCIONS


Si no has cursat cap taller a l'hivern, a partir del 4 de setembre a les 7 h podràs apuntar-te en línia i presencialment, de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.45 h. Dissabtes, de 16.15 a 21.45 h.

Inscriu-te en línia clicant aquí

Consulta tots els tallersTALLERS EN PROMOCIÓ

Àfrica és el ritme del món: music upon war (NOU)

Dimecres, de 19 a 21 h

Professora: Sarah Ardite

Els corrents musicals més fabulosos del continent africà han sorgit sota la pressió imposada de la guerra. Prenent la música com a context, recorrerem set moviments musicals imprescindibles per entendre la realitat de pobles com el sudanès, l’angolès o el sudafricà. Aprendrem també les tècniques bàsiques de DJ en plataforma digital.

Feminisme per fascicles: lectures feministes per sobreviure al segle XXI

Dimarts, de 19 a 20.30 h

Professores: Mar Redondo i Carlota Freixenet, de La Carbonera llibreria

Ets feminista però et fa una mica de por llegir coses serioses o no saps per on començar? Aquí continuarem llegint juntes, preparant-nos per a debatre amb més coneixements i aprenent amb referents culturals feministes. Preparades?

Resistència digital: què fan amb les meves dades? (NOU. VIRTUAL)

Dimecres, de 19 a 20.30 h

Professor: Enric Luján

Per què és gratuït Google? Què passa quan accepto les cookies? Les xarxes socials canvien l’opinió pública? Per saber què s’amaga a internet, reflexionarem sobre la protecció de dades, el rastreig o les fake news i obtindrem recomanacions per navegar i/o (tele)treballar amb més seguretat amb el politòleg i expert en ciberseguretat Enric Luján. Aquest taller es realitza de forma virtual.

Harmònica de blues: tongue blocking (NOU)

Dimarts, de 19.15 a 20.45
Professor: Lluís Souto

Aprèn a fer sonar aquest petit gran instrument a ritme de blues. A partir d'una breu història del blues i l'harmònica, estudiarem la tècnica tongue blocking, que permet combinar notes i acords alhora. Tocaràs blues des de la primera sessió. No calen coneixements previs. S’ha de portar l’harmònica diatònica afinada en A (LA).

Twerking (NOU)

Dijous, de 18.15 a 19.30 h
Professora: Carmen Cuéllar

Mou les caderes a ritme de hip-hop o dancehall mentre tonifiques les cames, glutis i cintura. Entra en contacte amb la cultura musical i dansa africana amb aquest ball que està tan de moda.

Tècniques de teixit artesanal i costura creativa: macramé i ganxet (NOU)

Dimecres, de 19 a 21 h
Professora: Marisa Gerardi

Enganxa't a la passió del fet a mà i la tradició artesanal. Recuperem la tècnica de macramé per dissenyar i teixir peces úniques i singulars, com un penjador de plantes o un tapís decoratiu per a la paret. Només amb el cordó de cotó i les teves mans. No calen coneixements previs.

Aprofita el mòbil o tauleta


Dimarts, de 18.30 a 20 h
Professor: David Marco

Descobreix les possibilitats del teu dispositiu per fer, retocar i guardar les fotos o vídeos, comunicar-te amb els teus o entretenir-te. Tot un munt de possibilitats. 

X

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22- 24

Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir