ALTER EGO + KRYSTALLOS

Dijous 24 d'octubre
De 20 a 21 h

24/10/2019
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

ALTER EGO

Dansa

Durada: 15 min.

Coreografia/direcció: Pasos Impares

Intèrprets: Miguel Ángel Puy i Majo Villafaina

Duo de dansa on dos personatges aparentment allunyats es troben per reconèixer que comparteixen molt més del que es podia pensar en un principi. Alter ego és la primera peça de la companyia de dansa inclusiva Pasos impares, formada per Miguel Àngel Puy i Majo Villafaina. Alter ego va ser estrenada al Certámen coreográfico Escena Mobile de Sevilla el passat 26 d'abril.

Dos personatges aparentment diferents es troben sense saber que un guarda alguna cosa de l’altre que forma part d’ell.

– ¿Quién eres tú? – Yo soy el otro de ti.

– ¿Qué vienes a decirme? – Vengo a enseñarte a caer y a que sepas cómo levantarte luego.

– Tú eres muy diferente de mí, yo no puedo ser así. – El otro está siempre ahí. Cuestiona el espejo que constantemente te escupe la imagen que quieres ver de ti. De lo contrario te convertirás en un eco autocomplaciente.

-Quiero que me cuentes más. -Entonces sólo espera y escucha.

 

KRYSTALLOS

Viatge sonor

Durada: 30 minuts

Intèrprets: Sara Pons, dansa / Richi Mora, músic

Cia.ElOtro 

Krystallos és un projecte de la Cia.ElOtro en què oscil·len entre la música amb modulars LFO i la dansa. És un viatge sonor en moviment on es transita entre la calma i el caos (la calma existeix perquè existeix el caos i viceversa). Krystallos prové de la paraula grega kyros, que significa fred, i aludeix a la formació del gel a partir de l’aigua. Després va canviar de connotació per referir-se a la transparencia i més tard es va convertir en krystallos per referir-se al quars i al cristal. Krystallos parteix d’aquest concepte de la fragilitat, d’aquesta transparencia dura i flexible que esdevé vulnerable.

Cia.ElOtro és una companyia multidisciplinària creada el 2008. Des de l’inici, i de manera autodidacta, investiguen un estil propi on integren elements abstractes de la dansa, el butoh, la música i el clown.

 

Reserva l’entrada aquí

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir