LA BARCELONA UNDERGROUND: ESCENARIS I MÚSICA EN VIU (NOU)
Descobreix els escenaris musicals de Barcelona

Dijous, 6 i 20 de febrer, 5 i 19 de març
De 19 a 21 h

06/02/2020 > 19/03/2020
Preu: 28,07 €

Descobreix les escenes musicals de Barcelona. A més de sessions amb audició al centre, quinzenalment anirem de concert a diversos punts de la ciutat.

Més enllà de la marca Barcelona i els grans festivals, la ciutat comtal sempre ha sigut espai obert a escenes més enllà dels cànons establerts. Del Cabaret La Criolla a principis del segle XX fins a Robadors 23 a l'actualitat, per posar-ne dos exemples. Del primer jazz al flamenc, de les músiques laietanes a les experimentacions electròniques, del punk a l'electrònica de ball. Transitarem pel passat Zeleste, Garatge, El Villa Rosa fins arribar al present amb el Kasal Joves de Roketes, Antic Forn de Vallcarca i un munt d'espais que es neguen a rendir-se i ofereixen un espai on poder gaudir de la proximitat de la música en una escala humana.  


El preu del curs (28,07 €) és per a les 4 sessions al centre: 
els dijous 6 i 20 de febrer, 5 i 19 de març, de 19 a 21 h. Les 4 sortides no tenen quota d'inscripció. Places limitades!

Inscriu-te clicant aquí


Amb Xavier Riembau (Diego Armando DJ). És un dels fundadors de Bankrobber, vinculat a diversos programes de ràdio, s'ha curtit en mil i una cabines de la ciutat comtal i rodalies (Apolo, la 2 de Nitsa, Marula Cafè, Maumau, Sidecar, Ocaña, Sifó, Black Music Festival...). A més de DJ, l'altre projecte que li ocupa el temps és El fascinant món de la música, un cicle d’audicions on la música s’escolta en comunitat mentre fa mestre de cerimònies escollint-la i contextualitzant-la. 

Ha dit Guillamino d'ell:

Francesc Xavier Riembau i Rosich Aka Diego Armando. Amb la tramuntana a la contra, picant i repicant, sempre el got mig ple, sempre muntanya amunt, barbes i ulleres per veure’t millor, per menjar-te millor. Nét d’Indià amb esperit de Rock & Roll, cubà, rastafari, digger de servei 24h, jamesbrownià, detroitià, de look talibà i flamenc, al xic just de Punk i de sempre mal tallat de l’Empordà.

Web de Xavier Riembau


Notícies del curs

Via Sona:
El Centre Cultural Albareda organitza un curs sobre l’escena musical underground de Barcelona

Mondo Sonoro:
El CC Albareda pone la lupa en el underground barcelonés

 

 

Professor/a: Xavier Riembau

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Inici d'inscripció: 09/12/2019

Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir