IGLÚ

Divendres 31 de gener
De 20 a 21 h

31/01/2020
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

La Carbonera és el cicle que mostra els grups que tiren endavant els seus projectes a l’Albareda. En aquests concerts veureu què es cou setmana rere setmana als bucs d’assaig del centre.

 

Després de ser finalistes del concurs musical de Badalona i del Festival Brot, el creixement del grup ha culminat en la gravació del seu primer EP Per sobre els núvols, que representa l’energia somiadora que mou tot el seu estel artístic, explicant-nos les històries quotidianes sota l’univers més personal i eclèctic.

El 2019, ens va portar una nova onada artística i creativa de la mà de quatre talentosos joves barcelonins que ja havien deixat el llistó molt alt com a finalistes del concurs musical de Badalona i del Festival Brot, el principal altaveu de la nova generació musical a Barcelona.

A partir d’aquesta experiència, el grup no ha parat de desenvolupar-se i créixer en línia amb les seves inquietuds personals i artístiques, i han emprès una recerca musical profunda que ha culminat amb la gravació del seu primer EP Per sobre els Núvols, que representa l’energia somiadora que mou tot el seu estel artístic, explicant-nos les històries quotidianes sota el seu univers més personal i eclèctic. Així són Iglú, una formació que es presenta amb passos ferms i cuinats a foc lent, per deixar madurar adequadament tot l’art que són capaços d’expressar.

 

Iglú són Marc Gelabert (veu i guitarra acústica), Marc Hampshire (guitarra elèctrica), Bep Montull (baix) i Marc de Pedro (bateria).

 

Instagram d’Iglú

Reserva l’entrada aquí

 

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir