ELS BUCS CONFINATS

Els bucs troben a faltar els grups. I nosaltres també. Obrim aquesta secció on compartir vídeos que ens envien o comparteixen els grups dels bucs via xarxes.

Pots enviar-nos el teu vídeo a ccalbareda@ccalbareda.cat o compartir-lo amb l'etiqueta #ElsBucsConfinats i l'afegirem.

 

ELS BUCS A CASA

TELEWAWACHI KILILI

"Néboa no luar" és el primer avançament del nou disc que sortirà el proper octubre. Telewawachi Kilili és un grup de jazz etíop, i en aquesta balada i trobareu, a més, música popular africana i psicodèlia naïf setantera.

 

IZÄ

Izä tampoc para de crear durant aquest confinament i ens envia aquest soniquete acompanyada d'Ivan Santa i Sergio Di Finizio.

 

OBMURA

Obmura és un nou projecte de dos membres d'Arumbo i han creat aquesta cançó durant el confinament. El proper divendres 17 d'abril a les 21 h podreu veure un concert d'Arumbo en format duet a través del facebook de Che Sudaka https://www.facebook.com/chesudaka/

 

KETEKALLES

"Penya, como ya habréis imaginado, hay unos cuántos ajustes en la gira que teníamos planeada. En cuanto pase todo esto; publicaremos las nuevas fechas. Esperamos con muchas ganas que puedan venir a disfrutar, bailar, reir, llorar y ponerse intensas con nosotras!!" Podeu seguir les KTK confinades al seu Facebook i a la tardor (espòiler!) les podreu veure en concert a l'Albareda.

OYE! SEBAS

IGLÚ

Iglú, un dels tres grups seleccionats al Pedrera 3.8 19-20, presenten videoclip i nova cançó des de casa:

 

SACRAMENTO

Nosaltres som Sacramento i vam fer el diumenge passat un facebook live. Podeu seguir-nos també a l'Instagram

TEA TIME

Hola, aquí os envíamos el vídeo del Dúo TEA TIME conformado por Sonia Gray y Carlos Moure (Vön Carlitten Beethoven) en confinamiento y grabando a distancia. En el vídeo interpretamos de una forma personal, orgánica, íntima, cálida y con intensidad la versión "Eye in the Sky" de Alan Parsons Project / Noa.  Este proyecto musical es el que conforma el trabajo de TEA TIME.

 

MÉS VIDEOS


LA GUAPACHOSA

Videoclip gravat al CC Albareda

Pa que se peguen una gozadita en casa, les traemos esta Pachanga con Guacharaca!!! Ritmo Guapachoso y candeloso pa alegrar un poquito esta Cuarentena. "Oye mi tumbao para bailar...mi ritmo Guapachoso vamo' a gozar" 

 

CA$H ONLY

Somos CA$H ONLY, una banda que reversiona canciones interpretadas por Johnny Cash, reconocido como uno de los músicos country, folk y rock más influyentes del siglo XX. Os paso enlaces a dos vídeos resumen de conciertos que hemos realizado: 

 

ALEJANDRO MARTÍNEZ  

 

JOSEP BENÍTEZ TRIO

Amb el trio seguim, ara jo composant nous temes per preparar més material per quan tot això passi poder estar a punt:

 

LA IGUANA

Us deixem l'enllaç del tema promocional del disc que estem a punt de llençar: 

 

ZERO MILE

Compartim aquest videoclip que vam llençar el gener passat i que forma part del nostre tercer EP.

 

ANDREW-A GROUP

Este mes presento el disco que grabé en Albareda:

MARÏE PRATT

La cantant i compositora Marïe Pratt ens presenta el seu àlbum anomenat "My Second Chance", 4 cançons d’estil Pop/R&B internacional

PATXI VALERA

El creador de l'Aquòfon ens ofereix dues llistes de reproducció amb música d'aquest instrument. Ell mateix us les presenta:

"La primera se compone de música relajante e incluye las piezas concebidas para los Conciertos del Sueño iniciados en Galicia a partir del año 2007. Los goteos son lentos, los sonidos, amables en general y la armonía se centra en escalas pentatónicas de diferentes lugares del mundo."

"La segunda lista presenta otro tipo de piezas desarrolladas desde el año 2015, durante mi estancia en Barcelona. Este material explora diferentes posibilidades polirrítmicas del Aquófono y se compone de audios realizados a partir de goteos más rápidos, sonidos con otro tipo de carácter e intención y algunas escalas heptatónicas más complejas."

Patxi Valera

www.facebook.com/aquofono 

Compartir