Expressa't des de casa
Propostes d'expressió durant el confinament

TALLER VIRTUAL DE DANSA
Amb la Cia. Unaiuna
Inici: 2 de juny
Durada: 3 sessions en 3 setmanes

La cia. Unaiuna, companyia resident al centre, us convida a participar al taller #YoSoloQueriaBailar. Aquest taller va dirigit a tothom que li agradi moure’s, des de ballar a la dutxa, a casa en privat, o no, potser en una discoteca, amb els amics, a classes de hip hop, ballet, zumba, pilates, balls de saló, balls folklòrics. En definitiva, és per a tot aquell que li agradi moure el cos.

L’objectiu és obrir un espai col·lectiu per poder, a través del moviment i exercicis d’improvisació posar en comú les diferents visions de la dansa i donar eines perquè pugueu investigar en el vostre cos, moviment i la vostra part artística, i alhora nosaltres poder investigar i experimentar sobre altres maneres d’entendre el moviment i la dansa. Partint de les preguntes: Per què ballem? Per què t’agrada ballar?

El taller de #YoSoloQueriaBailar consta de tres sessions, per tal de crear un clima còmode de treball i sense pressió d’haver de penjar a xarxes.

Sessió 1: Del sofà a la pista de ball (Setmana 1)

Consisteix en una sessió creada a través d’un vídeo online (Youtube: Ocult) on explicarem el projecte i qui som.

La part pràctica s’enmarcarà en les pel·lícules que a nosaltres ens han inspirat, i despertat l’instint bailongo. Amb la mateixa premissa la tasca de la primera setmana serà aquesta: els assistents hauran de fer una recerca filmogràfica de tres pel·lícules que els inspirin el mateix, i intentar reproduir algun pas. Demanarem que ens enviïn els materials, per tal de poder parlar-ne a l’ultima sessió.

Sessió 2: After Work, gym, party, moving... (Setmana 2)

Crearem cada una el nostre espai òptim per poder trobar el millor moviment de la teva vida, pot ser necessitem una pista de ball? Pot ser un festa major, pot ser la millor classe de ZUMBA del món? La dinàmica serà la mateixa la Laura i la Marina gravaran un vídeo que es penjarà al Youtube amb unes pautes per crear l’espai idoni per la nostra recerca, després cada participant haurà de documentar el seu resultat.

Sessió 3: Què ens agrada? (Setmana 3) 40’

És hora de posar-nos cara, aquesta serà l'única sessió on la farem en una plataforma de comunicació online. Consistirà en un petit escalfament guiat per UNAIUNA i després una espècie de JAM per tots els assistents. Acabarem amb una posada en comú del que hem experimentat durant aquestes tres setmanes i que és el plaer de Ballar.

Inscripcions

Per inscriure-us, envieu-nos un mail a ccalbareda@ccalbareda.cat
La inscripció és gratuïta. Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

Informació d'Unaiuna

Aquest és l’enllaç al vídeo que la cia. Unaiuna ha penjat durant aquest confinament.

Instagram d'Unaiuna

Facebook d'Unaiuna


TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA AMB LAIA SANTANACH

Taller de dansa contemporània amb Laia Santanach, qui presentava durant el setè circuit del BCNDC la peça ÀER, en la qual desconstrueix i feminitza el contrapàs:


TALLER DE RUMBA AMB JOSÉ MANUEL ÁLVAREZ

Taller de nou minuts per aprendre a ballar la rumba. A partir del tema de Peret Hechicera gitana:


TALLER DE MALABARS AMB EL CIRC VERMUT

Voleu apredre a fer malabars? Voleu aprendre amb uns experts? Circ Vermut ens n'ensenya! Aquesta activitat forma part del Barcelona Districte Cultural.

Càpsula 1
Càpsula 2


PARTICIPA A RADIOACTIUS, LA RÀDIO COMUNITÀRIA DEL POBLE-SEC

Podeu enviar missatges d'àudio que vulgueu compartir i que ens ajudin a sentir-nos més a prop al 670301040 (màxim 1 min.) i sortiran al programa. Anar a Radioactius 


VII CONCURS DE MICRORELATS MARÍTIMS

El Museu Marítim de Barcelona porta la seva 7a edició del Concurs de microrelats marítims. Ja està obert el termini de presentació dels microrelats amb el tema "un rescat al mar". Només heu d'entrar aquí, omplir el formulari amb les vostres dades i el vostre microrelat. No pot excedir les 150 paraules i es publicarà al web del MMB.

Compartir