ITINERARIS VIRTUALS
Visites virtuals i activitats dels museus

Us presentem un recull de propostes online dels museus i equipaments de la muntanya amb els que CC El Sortidor i CC Albareda hi col·laborem organitzant itineraris conjuntament.

 

MNAC

Visites virtuals a les exposicions i col·leccions del museu

El Museu Nacional a casa: activitats per a infants i adults

 

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ


Col·lecció de vídeos Play Miró 

Cartes i assajos Llegir Miró

Activitats familiars

 

CASTELL DE MONTJUÏC

Visita els 650 grafits del castell

Uns dibuixos que expliquen les vivències dels milers de presos que van passar per la presó de l’antic recinte militar des de finals del segle XIX fins a la fi de la Guerra Civil.

CAIXAFORUM

A través de les xarxes del Caixaforum podeu accedir a obres de l'exposició Càmera i ciutat, conferències, llistes a Spotify i altres.

 

MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN

El Museu proposa el cicle de xerrades Trencadís Literari, que analitza la ciutat a partir de les creacions artístiques. El còmic Paco Mir ens parlarà de La plaça del Diamant el proper 16 d’abril mentre que la directora teatral Carme Portaceli ho farà de L’auca del senyor Esteve el 29 d’abril. Consulteu el perfil a Facebook del Museu Etnològic i de Cultures del Món i el seu canal de YouTube per seguir el cicle en línia.

 

PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE

Visita el pavelló Mies Van der Rohe

 

MUSEU MARÍTIM

Descobreix els tresors del Museu Marítim

El Museu Marítim també us convida a fer un recorregut a través de Google Arts & Culture per l’aquarel·la El Moll de San Bertran, el port de l'any 1912. Us permetrà descobrir els treballs portuaris de principis de segle XX, molts d’ells ja desapareguts, com la càrrega i la descàrrega del carbó.

Per al públic familiar, podeu accedir al butlletí infantil Patapum on es poden descarregar els números fets fins ara.

També hi ha obert un Concurs de Microrelats

 

 

INSTITUT CARTOGRÀFIC I GEOLÒGIC DE CATALUNYA

Trencaclosques amb mapes dels fons de l'ICGC

 

MUSEUM QUIZ A CASA

El Jardí botànic, el Museu d'arqueologia i el Museu Marítim participen al concurs MuseumQuizACasa, on també hi trobareu una versió per als més petits de casa.

Compartir