Melòmans

Des de la plataforma eBiblio podeu accedir a un extens catàleg de llibres, revistes, discos, audiovisuals... Us presentem una selecció de pel·lícules de cinema i música que hi podeu trobar i veure amb el carnet de les biblioteques:

 

 • Once

  Un jove cantant i compositor interpreta les seves cançons pels carrers de Dublín per guanyar alguns diners extres. El seu talent no passa desapercebut a una jove immigrant txeca que ven flors al carrer. Ambdós acaben descobrint que alguna cosa els uneix.

 • Sing street

  Al Dublín dels anys 80, la recessió econòmica fa que Conor canvie la comoditat de l'escola privada en la qual estudiava per un centre públic del centre de la ciutat, on el clima és més tibant. Trobarà un raig d'esperança en la misteriosa Raphina i, amb l'objectiu de conquistar-la, la convidarà a ser la protagonista en els videoclips de la banda que vol formar.

 • Control

  Història centrada en la tortuosa vida del cantant Ian Curtis, líder del mític grup de rock anglès dels anys '70 i '80 Joy Division. Fou premiada a Cannes.  La vigília de l'inici de la gira americana de Joy Division, que es preveia triomfal, Ian Curtis apareix penjat a l'edat de 23 anys.

 • Alta fidelidad

  Rob Gordon es el propietario de una tienda de discos de Chicago a punto de quebrar, en la que sólo se venden discos de vinilo y en la que convive con sus dos empleados, Dick y Barry. Los tres se pasan el día reflexionando sobre sus cosas con el telón de fondo de la música que aman y la nostalgia por los grandes de la música.

 • Nine

  Adaptació d'un musical de Broadway del 1982 que al seu torn era un remake modernitzat de "8 i 1/2", de Fellini, sobre les reflexions vitals, a nivell personal i professional, de Guido Contini, un conegut director de cinema. 

 • Bailar en la oscuridad

  Selma es una inmigrante checa y madre soltera que trabaja en una fábrica situada en un pequeño pueblo de Estados Unidos. Su única salvación es su pasión por la música, especialmente las canciones y los números de baile basados en los musicales clásicos de Hollywood.

 • Surt el sol a Edimburg

  Un dels musicals europeus de més èxit en els darrers anys. Una oda a la bellesa d’Edimburg i als embrolls romàntics amb cançons de The Proclaimers.

 

Compartir