MENSTRUACIÓ CONSCIENT (NOU)

Dilluns
De 18.45 a 20 h

03/05/2021 > 14/06/2021
Preu: 27.41 €

Les no-regles de la menstruació. Reflexionarem sobre els mites i tabús existents al voltant de la menstruació, i els contrastarem amb el coneixement del cicle, el rol de les hormones, la relació amb l’alimentació, el per què del dolor o malestar menstrual i com abordar-la de manera sostenible. Tot en un espai de comoditat i confiança.  

Inscriu-te clicant aquí

Contingut del taller:

1. La menarquia. Recordes com va ser la teva primera regla? Com vivim la menarquia pot afectar el nostre cicle a l’edat adulta.

2. Coneix el teu cicle. Què en saps del teu cicle menstrual? Durant el cicle ens canvia el cos, el fluxe o inclús l’estat d’ànim.

3. Hormones i alimentació cíclica. Saps què és l’alimentació cíclica? És la que té en compte la fase que estàs i les necessitats del teu cos en cada moment.

4. Menstruació i dolor. A tu també et fa mal la regla? Coneixent el teu cicle i amb cures adequades és posible reduir i alleugerir el dolor menstrual.

5. Sostenibilitat menstrual. Quins mètodes de gestió del sangrat fas servir? Existeixen un munt de mètodes de gestió del sangrat menstrual respectusos amb el teu cos i el planeta.

6. Climateri i menopausa. Què en saps? El climateri és l’etapa en la que deixes de ser menstruant, comporta una sèrie de símptomes i adaptacions.

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual i enregistrarem les sessions per compartir-les amb l'alumnat que les necessiti. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Professor/a: Andrea Ruiz

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Inici d'inscripció: 15/03/2021

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir