MANCHA ’E PLÁTANO
Concerts al pati

Divendres 11 de juny
De 20 a 21 h

11/06/2021
Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia

Mancha ‘E Plátano va néixer a la ciutat de Barcelona l’any 2018 a partir de la coincidència de les artistes porto-riquenyes Ámbar Rosado, Daniela Torres, Marina Molina i Isadora López. Tenen com a missió donar a conèixer la música i el ball de la Bomba que pertany als estils afrodescendents propis de l’illa de Puerto Rico. Aquest projecte aspira a portar l’experiència de la Bomba a nous públics en tot el seu esplendor: els càntics, els tambors, els ritmes, històries de dones, històries d’esclaus i cimarrons, balls de consol, de victòria i de tristors...

La Bomba no sempre ha estat ben vista per a totes les persones així que avui arriba a aquest costat del món gràcies a una cadena de transmissió oral que es va difondre durant segles gràcies a famílies descendents de negres que van conservar el coneixement de la Bomba. Moltes persones i esdeveniments permeten que les dones de Mancha ‘E Plátano puguin portar aquest folklore propi de l’illa caribenya. La Bomba està més viva que mai i elles són les donen vida a aquest gènere a la costa mediterrània.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, presencialment o per telèfon. Es poden reservar fins a dues entrades per persona a partir de les 10 h del dilluns de la setmana de l’activitat. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament.

RESERVA L’ENTRADA

Concerts al pati

Amb l’arribada del bon temps, canvi d’escenari! Us esperem als concerts al pati:

4/06 Bakanoa

10/6La Factoria de DJ

11/6Mancha ‘e plátano

18/6Vir DJ set amb sound system Pororoca 08004

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir