ALÉRGICAS AL POLEN

Divendres 7 de maig
De 20 a 21 h

07/05/2021
Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia

Alérgicas al polen són un grup de música en clau feminista integrat per 6 noies que toquen i canten cançons pròpies i alguna versió. El seu estil musical és una fusió de pop, rumba, rock, i altres. Tot i això es defineixen com a Cantautores amb marxa .Fins ara, han fet concerts a festes majors de diferents barris de Barcelona com per exemple a les Festes de Gràcia i participat en algun concurs (Desconnecta). L’estiu del 2020  va sortir el seu primer disc a totes les plataformes digitals.

Entenen la música com una eina per expressar-se, una forma de comunicar-se amb el món, de transmetre i explicar històries a la gent. Un petit refugi on empoderar-se i conèixer-se cada dia més a nosaltres mateixes.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, presencialment o per telèfon. Es poden reservar fins a dues entrades per persona a partir de les 10 h del dilluns de la setmana de l’activitat. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament.

 

RESERVA L’ENTRADA

Concerts de la Carbonera

Un cicle que mostra els grups que tiren endavant els seus projectes a l’Albareda. En aquests concerts veureu què es cou setmana rere setmana als bucs d’assaig del centre:

7/05 Alérgicas al polen

14/5 Laura Valls

21/5 Alaturca Barcelona

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir