BIS FESTIVAL

Dissabte 13 de novembre
De 19 a 21.30 h

13/11/2021
Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia

El BIS Festival és una cita important pel que fa a la temporada de festivals de petit format i que apropa al públic noms potents de l’escena independent de l’àmbit local i també de la resta de l’estat. En aquesta edició comptarem amb els següents grups: 

JULIA AMOR

La música de Julia Amor es tradueix en una combinació perfecte de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que els situen entre el synth i el dream pop. Al gener va sortir el seu primer EP “No habrá hogar” que ja supera les 40.000 escoltes a Spotify. Parlar amb sinceritat d’afecte, pèrdues, plors, nits d’amor, sanar a poc a poc y en definitiva, l’estimar i la vulnerabilitat com a arma de transformació més poderosa és el que impulsen les cançons de Julia Amor.

FUTURACHICAPOP

Fa música pop per a tots els broken hearts. Sota un embolcall sònic inspirat en les melodies de sintetitzador dels vuitanta i unes lletres dicotòmiques de desamor que busquen l’assertivitat però es topen amb la irracionalitat dels impulsos -l’artista barceloní expressa lliurement la seva existència com persona queer en un món hetero normatiu.

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: c/ Albareda, 22-24

Inici d'inscripció: 08/11/2021

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir