DONA’M ESPAI: EL MAPA DE LES CURES DE POBLE-SEC
Exposició

De dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.30 h Dissabtes, de 16.15 a 21.30 h

03/01/2022 > 17/01/2022
Preu: Gratuït.

El mapa es una estrategia narrativa más una decisión táctica. El mapa no es sólo informaciónInstalar el mapeo como práctica, como herramienta crítica, supone una tarea colectiva de reconstrucción del entramado de cada situación, de relevar (más que totalizar) la complejidad de los territoriosMapear también arma lazocuando escuchamos a otro poner en juego sobre el mapa sus recorridosapuestasintenciones, nos conectamos con una experiencia de habitar el territorio como espacio común y a la vez siempre singular. 

IconoclasistasManual de mapeo colectivo  

Dona’m Espai és un mapa sobre les xarxes de cures del Poble-sec. És el fruit d’un procés de treball per indagar com s'organitzen els veïns i les veïnes i el teixit comunitari, social i cooperatiu per a sostenir la vida al Poble-sec. En la reflexió sobre la desigual repartició de les cures i la càrrega que representa per a les dones, vam identificar que les estratègies col·lectives per sostenir-les estan igualment invisibilitzades i això impedeix reivindicar, dignificar i aconseguir més corresponsabilitat. 

Neixen xarxes amb base a l'autoorganització, però són poc visibles i funcionen de forma precària i fràgil: Qui són aquestes xarxes? Quines necessitats cobreixen? Quines són les seves fortaleses, febleses? Què podem reivindicar conjuntament? 

Organitza: Més que cures + Transductores, en el marc de la Xarxa Cooperasec.

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir