LA FACTORIA DE DJS
Concerts al pati

Dijous 9 de juny
De 18 a 21 h

09/06/2022
Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia

Celebrem cinc anys del taller “Àfrica és el ritme del món” amb una punxada oberta i col·lectiva a càrrec de Sarah Ardite i les persones participants-DJ que han passat pel curs, i també ens acompanyaran DJ i selectores de la ciutat de Barcelona.

Per apuntar-te a punxar has d'escriure un mail a ccalbareda@ccalbareda.cat fins al 6 de juny confirmant la teva participació i l’horari que t'aniria millor punxar (entre 18-21 h, sessions de 20 minuts aproximadament per DJ). Hauràs de portar la teva música en digital en un pendrive. Muntarem dues taules i controladores de DJ amb Serato/Tracktor/VirtualDJ o similar.

Hi haurà bona música garantida i una selecció de sucs tropicals per celebrar el cinquè aniversari del taller... i el bon estat de salut de La Factoria de DJs.

Barra a càrrec de La Morenita.

Si no vols punxar també t’hi esperem!

RESERVA L’ENTRADA  

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, presencialment o per telèfon. Es poden reservar fins a dues entrades per persona a partir de les 10 h del dilluns de la setmana de l’activitat. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament. 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Inici d'inscripció: 06/06/2022

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir