FESTA MAJOR DEL POBLE-SEC

MOSTRA DE CARTELLS + LA CULTURA POPULAR COM A EIX DE LES FESTES MAJORS  
Del 6 al 23 de juliol 
Inauguració: dimecres 6 de juliol, a les 19.30 h  

Imatges festives de les 7 entitats que formen part del Consell de cultura popular i tradicional del Poble-sec. Preparem-nos: aquest any tornaran a envair els carrers amb correfocs, sardanes, gegants, cants corals i castells! Al mateix espai expositiu podeu veure la mostra del 24è Concurs de Cartells de la Festa Major del Poble-sec. 

Cartell-21x42-FM-Poble-sec-print

ESCENARI SALTÓ: ANGELADORRRM 
Dimarts 19 de juliol, a les 21.30 h 
Davant la Bodega Saltó, C/ Blesa, 36 

Actuació d’un dels grups seleccionats al Pedrera 3.8, programa d’acompanyament a grups musicals emergents de La Bàscula i el CC Albareda. Angeladorrrm fa pop rabiós i inconformista, aportant aire fresc dins del pop d’autor català pel seu equilibri entre guitarres afilades i lletres oníriques que reflecteixen pors i desitjos del tot contemporanis.  

 

ALBAREDA AL CARRER

Dissabte 23 de juliol 

Carrer Albareda, entre els carrers Palaudàries i Puig i Xoriguer  

La llar Pere Barnés de la Fundació Arrels i el Centre Cultural Albareda sortim al carrer per gaudir amb tot el barri d’una jornada festiva a l’aire lliure. Hi haurà servei de barra. No cal reservar entrada. 

SONARIUM 

De 10 a 13 h 
Espai de joc al carrer 
Activitat per a petita infància 

El so és el protagonista d’aquest espai de joc ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten accés als nens i nenes de forma fàcil i natural. Jugant amb la música i els instruments, els infants s’apropen al llenguatge musical. 

Sonarium-400x250web

 

DINAR POPULAR IMÚSICA A LA CARTA  
De 13 a 15 h 

Botifarrada a càrrec de la Fundació Arrels, Llar Pere Barnés. Preu solidari.Venda de tiquets a la Llar (de 9 a 19 h, C. Puig i Xoriguer, 14).Tu esculls la música que vols que soni al dinar! 

ESCENARI BOIG 

De 15 a 16 h 

Qui vulgui pujar a l’escenari a escenificar dansa, música o cant hi està més que convidat! 

LIA KAL 

A les 18 h 

La cantant de Sibil·la3 presenta el seu projecte en solitari, entre el soul i rap. Un repertori de temes propis i de versions que han sigut font d’inspiració. Un directe que transmet passió i força. 

 

Compartir