PERIFÈRIA BEAT BATTLE
Col·laboracions

Divendres 20 d'octubre
De 18 h a 21 h

20/10/2023
Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia

CONVOCATÒRIA OBERTA

T'agrada produir beats? T'agradaria mostrar el que fas en directe? Apunta't a participar en la pròxima edició de la Perifèria Beat Battle, la clàssica competició de beatmakers al festival en una tarda d'emoció i sorpreses.

Guarda't la tarda del 20 d'octubre i envia'ns un correu a (periferiabeat@gmail.com) amb tema (BeatBattle + Nom) i comuniqueu que hi voleu participar. Salut i hip-hop!


PERIFÈRIA BEAT BATTLE

Competició entre productors que fan la seva música amb màquines o ordinadors. S’hi enfronten creadors de ritmes de diferents estils musicals. Es convocarà els i les beat makers a fer una sèrie d’eliminatòries. Tres finalistes hauran de samplejar una cançó d’un vinil i produir un beat nou en 45 minuts. També hi haurà beatshowcase i micro obert. La persona guanyadora actuarà a la jornada principal del Perifèria Beat 2024.

RESERVA L'ENTRADA 

Activitat en el marc de Perifèria Beat 2023, festival d'arts urbanes.

La jornada principal tindrà lloc al carrer amb una jam de graffiti, vermut musical amb Beat on wheels, ball urbà, beatshowcase amb Alex Navarro + Mic obert, concert de Masta Quba (rapera i activista de hip-hop), Bronx Block Party Tribut amb DJ Jum i més. A banda, durant l’octubre a l’Albareda hi haurà més activitats (beat battle, exposició, xerrades, documental musical...)

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Inici d'inscripció: 16/10/2023
Fi d'inscripció: 21/10/2023

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir