Programació cultural setembre-desembre 2016

30/09/2016 > 31/12/2016

Ja pots consultar i descarregar la programació de l'Auditori de Sant Martí de setembre a desembre de 2016.

El 30 de setembre us esperem al concert inaugural a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band. Les invitacions estaran disponibles a partir del 22 de setembre i fins a exhaurir-les, al Centre Cívic Sant Martí en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i dimarts i dijous de 17 a 20 hores. 

A partir d'octubre, engegem una nova edició del Cicle de concerts Tastets de Música, a més d'altres actuacions musicals variades entre les que trobareu propostes de flamenco, jazz o música clàssica entre d'altres. Aquest any ens sumem al Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión Flamenca amb un concert molt especial de la mà del flautista Antonio Patricio juntament amb joves artistes flamencos.

Les arts escèniques també tindran un paper destacat a la propera temporada, amb espectacles de teatre, dansa i humor. Aquest any, commemorem el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb un espectacle de teatre que anirà seguit d'un debat, en el que participaran diversos col·lectius.

En l'àmbit de les arts urbanes, tornarem a acollir una de les jornades del Festival de Danses Urbanes HOP, i una nova competició de Poetry Slam. També comptarem amb l'actuació de la Big Band Basket Beat Barcelona, que oferirà un taller per a joves que es vulguin iniciar en la tècnica del basket beat.

Els espectacles per a públic familiar enguany inclouran espectacles de música, titelles, cinema, dansa o teatre, incorporant espectacles a partir dels 0 anys. I aquest any, a més, acollim una de les sessions oficials d'El Meu Primer Festival, festival de cinema per a públic familiar.

Tot això ens espera a partir del 30 de setembre a l'Auditori de Sant Martí. També pots consultar la programació en aquest enllaç:

http://issuu.com/auditoridesantmarti/docs/auditori_isuu/1

 

 

Compartir