Programació cultural per a escoles i instituts del Districte de Sant Martí

El Meu Primer Festival 2022

En el marc de la col·laboració de l'Auditori de Sant Martí amb les institucions educatives del Districte, l'Auditori proposa cada any un seguit d'activitats culturals amb un contingut didàctic i educatiu adreçades a les escoles i instituts del Districte de Sant Martí.

 

L'objectiu d'aquesta col·laboració és el d'apropar la cultura i les arts en viu al públic infantil i adolescent per tal de despertar l'interès i fomentar l'hàbit cultural en aquestes franges d'edat.

Aquestes activitats inclouen sessions de cinema, audicions musicals i propostes d'arts escèniques, acompanyades dels materials didàctics corresponents.

Les activitats que es proposen no tenen cost per a les escoles i instituts del Districte de Sant Martí, i totes tenen lloc a l'Auditori de Sant Martí al llarg del curs escolar i en horari lectiu. 

Si sou un centre educatiu del Districte i voleu obtenir més informació sobre les activitats d'enguany i formalitzar la sol·licitud per a participar-hi, podeu contactar-nos a info.auditorisantmarti@gmail.com o bé al telèfon 93 256 57 60.


 

Compartir