Carnet - Club Auditori

club-audi-mailchimp

 

TORNEM AVIAT!

Donada la situació actual, hem aturat les sortides trimestrals del Club Auditori. Tornarem aviat a les vostres bústies amb noves promocions i propostes culturals!


 

Què és el carnet del Club Auditori de Sant Martí?

El carnet del Club Auditori permet gaudir d'avantatges i descomptes en sales amigues de la ciutat. A través del butlletí electrònic que t'enviarem, podràs estar al dia de descomptes exclusius per anar al teatre, a concerts i d'altres activitats culturals. Aconseguir-lo és molt fàcil, només has d'omplir el formulari i passar a recollir-lo per l'Auditori els dies d'espectacle.

Sales i espais amics

Logo-Sala-Beckett-jpglogo-principal

 

Al butlletí mensual, rebràs les ofertes puntuals per a cada espai i sala.


Com demanar el carnet?

Omple les dades del formulari. Podràs passar a recollir el teu carnet a l'Auditori de Sant Martí els dies d'espectacle.

 

Butlletí del Club Auditori

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que, en tramitar aquest document, consentiu expressament que les vostres dades personals, siguin tractades per l'Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar les activitats del centre organitzades pel propi Ajuntament i que siguin incloses al fitxer propietat de l'Ajuntament de Barcelona. L'encarregat del tractament d'aquestes dades és Trànsit Projectes SL, amb NIF B59489351. Tots aquests tractaments es legitimen pel vostre consentiment exprés, d'acord amb allò disposat als articles 6 i 9 del Reglament 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016. No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Podeu consultar la informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades al lloc web següent: http://www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l'activitat indicada a la finalitat.

Pots revocar el teu consentiment clicant el botó "donar-me de baixa" que trobaràs als butlletins que rebis de l'Auditori, o contactant amb nosaltres a mitjançant l'adreça: programacio@auditorisantmarti.net

Usamos MailChimp como nuestra plataforma de comercialización. Al hacer clic a continuación para suscribirse, usted acepta que su información se transfiera a MailChimp para su procesamiento. Conozca más sobre las prácticas de privacidad de MailChimp aquí.

 
 

 


 

Compartir