Tastets de música: Green a pèl
Ol'green - Concert

De 20.00 a 21.00

25/01/2019
Preu: Gratuït

Ol'green és un grup vocal format per vuit joves cantants que tenen com a màxima passar-ho bé sobre l'escenari i fer gaudir al públic. El grup es va formar a finals de l’any 2009, i s’ha anat consolidant a l’escena de la música vocal catalana a poc a poc però amb força. Un repertori variat, arranjaments de qualitat interpretats amb cura però de forma desenfadada, ball i interpretació són els ingredients de la marca “verda”, que compta amb la direcció musical de la Michèle Alderete (Gema4), l’assessorament coreogràfic de l’Esther Luengo i la direcció escència a càrrec de Mone Teruel.

El 2013 van ser coneguts pel gran públic quan van ser finalistes del concurs de TV3 “Oh Happy Day!”. El 2014 van realitzar una extensa gira per Catalunya, omplint el Teatre BARTS (Barcelona) o exhaurint les entrades del Black Music Festival (Salt), sense oblidar el seu pas per l’escenari principal de les Festes de la Mercè a Barcelona, acabant amb la presentació del seu primer disc “A la Verda!” (Satélite K) al Teatre Condal (Barcelona), el mateix dia que van ser proclamats “Grup Revelació” als Premis ARC.

Ol’green no deixa mai de buscar nous reptes: aquest 2018 han incorporat noves veus i és un grup totalment a capella, han participat al festival Girona A Capella i concurs internacional de Moscow A Cappella i segueixen adaptant-se a diferents escenaris per mostrar la seva versatilitat.

Entrada gratuïta. aforament limitat. No cal recollida prèvia d'entrades.  


 

 


 

Compartir