Barcelona Districte Cultural: Los bancos regalan sandwicheras y chorizos
Cia. Jose y sus hermanas - Teatre

De 20.00 a 21.00

01/02/2019
Preu: Gratuït

Enfrontar-se a la memòria o a la desmemòria, al que s'ha escrit i al que s'ha dit, al nostre passat que és el nostre present. Rellegir la història. La nostra. Reescriure-la. Fer-la bocins i tornar-la a cosir. Mirar-la amb uns altres ulls, uns ulls que es van obrir per primera vegada quan ja feia més de vint anys que el dictador Francisco Franco era mort.
Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és la mirada sobre el franquisme de set joves actors que van néixer quan el franquisme feia més de vint anys que havia passat a la història. Set joves que han viscut sempre en el marc de la cultura de la transició. I sempre han sentit parlar de la memòria històrica i de la necessitat de revisitar la nostra història amb un cert esperit crític.
 

I això és el que fan: obrir les nostres fosses - les de Federico García Lorca i les del Valle de los Caídos, les dels bàndols d'un i de l'altre, les dels coneguts i les dels desconeguts - perquè sobre elles s'ha construït no només l'edifici de la nostra democràcia sinó també l'esquelet de la nostra manera de comprendre el nostre present i de parlar-ne, l'armadura del nostre llenguatge, el sentit de les paraules que fem servir o de la música que taral·legem.

Fitxa artística:

  • Creació col·lectiva: Jose y sus hermanas
  • Direcció i dramatúrgia: Sílvia Ferrando
  • Intèrprets: Francesc Cuéllar, Alejandro Curiel, Marta Díez, Carme González, Carolina Manero, Gemma Polo, Glòria Ribera

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.


 

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de febrer podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Los bancos regalan sandwicheras y chorizos: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 21 de gener de 2019 i fins el 1 de febrer de 2019.

PRESENCIAL

Per als espectacles de febrer, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • Los bancos regalan sandwicheras y chorizos: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 21 de gener de 2019 i fins el 1 de febrer de 2019.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.


Compartir