Festival HOP 2019 – Camins de Creació
Diverses companyies - Dansa

De 18.30 a 20 h

30/11/2019
Preu: Gratuït

L’Auditori de Sant Martí acull novament una sessió del Festival HOP 2019, un projecte impulsat per l’Associació El Generador, Art i Creació Cultural que des del 2011 fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes.
El HOP, Trobades de Danses Urbanes – Camins de Creació, és una plataforma d’investigació, creació, exhibició i difusió que els ballarins/es de les danses urbanes tenen com a punt de trobada per poder desenvolupar i exposar els seus treballs artístics. De la mateixa manera,  per a públic, programadors i gestors és una plataforma de referència per a visualitzar l’estat actual de la creació escènica de les danses urbanes.


PERCEPTION – Julien Rossin

Perception proposa un viatge interior per al ballarí, cap a la part més profunda de la seva intimitat. La intenció del coreògraf és posar a prova els sentits dels intèrprets —escolta, tacte, vista— i experimentar la relació amb els altres. Augmentar en ells la percepció constant de les seves sensacions, per mitjà de les trobades i les etapes que travessen durant la peça, en la qual la improvisació juga un paper Important.

Aquest trànsit els obre i permet un enfocament inèdit del moviment i una expressió sincera. Cada ballarí allibera i reconeix una nova identitat. Els cossos viatgen i es fonen en una sola respiració, en un sol moviment que flueix com la lava. Les expressions dels cinc artistes, provinents de diferents corrents de ball, convergeixen en una dansa inèdita, potent i mestissa.

Ballarins: Albert Barros, Joan Bello, Andrés Bustamante, Claudia de Juan i Nia Torres 

 

HAUNTED - Gabriel Ronco

Haunted és una peça que ens parla de l'obsessió i l'embruixament. De l'addicció (cap a alguna cosa o algú) i la lluita interna que aquesta cregui en un individu.

 

Entrada gratuïta, aforament limitat. Reserva d'entrades obligatòria a partir del 18 de novembre online [CLIC AQUÍ] o presencialment al Centre Cívic Sant Martí.


 

Compartir