Barcelona Districte Cultural: Ye orbayu
Cia. Vaques - Circ

De 20 a 21.00 h

21/02/2020
Preu: Gratuït

Iggy Pop i Charlie Rivel es troben en un camp ple de vaques. Acordió distorsionat i sabates de taló amb xandall han pres el lloc al nas vermell i a la fanfàrria. La irreverència del clown es fa forta entre el so de les esquelles, el taloneig dels esclops de fusta i el so d’una pluja tan fina que ni es veu, però tan persistent en el temps que et deixa xop: ye orbayu. Una pluja que et contagia un estat d’ànim i una sensibilitat que t’amara de records i que fa olor de paratges per explorar.

Fitxa:

  • Idea: Cia. Vaques (J.L. Redondo / J. Albuerne)
  • Direcció: no en tenim, anem a la deriva
  • Espai sonor: Xabi Eliçagaray
  • Vestuari: La mare de Celso, Lotta Paavilainen, Paquiro
  • Il·luminació: Luis Nevado "Luisillo"
  • Acompanyament escènic: Fatima Campos

Durada: 40 min.
Edat recomanada: Tots els públics.


 

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de febrer podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Ye orbayu: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 10 de febrer i fins al 21 de febrer.

PRESENCIAL

Per als espectacles de febrer, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • Ye orbayu: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 10 de febrer i fins al 21 de febrer.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 


Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir