Xerrada online amb la directora de cinema Carla Simón

De 19 a 20 h

13/05/2020

Els que ens coneixeu ja sabeu com ens agrada trobar-nos, comentar l’obra que hem vist, el concert al que hem anat, i tots aquells que ens fa il·lusió descobrir, però sobretot ens agrada compartir experiències. Aquests dies, que no ens podem trobar al teatre us proposem de seguir compartint experiències des de casa.
 
El dimecres 13 de maig a les 19 h, ens trobarem amb la directora Carla Simón i podrem compartir amb ella un espai d’intercanvi i reflexions, tant al voltant de la seva obra cinematogràfica, com d’altres aspectes que considereu rellevants de la seva trajectòria artística. 
 
Carla Simón és la directora del llargmetratge “Estiu 1993”, peça autobiogràfica que explica la història de la Frida, una nena de sis anys, que s’enfronta al primer estiu amb la seva nova família adoptiva, i ha d’aprendre a viure en un món rural mentre afronta la pèrdua de la seva mare.
 
Si voleu participar del col·loqui, ens podeu escriure un correu electrònic a programacio@auditorisantmarti.net i us contactarem amb els detalls tècnics per accedir a la plataforma online des d’on es realitzarà.

Podeu veure la pel·lícula amb el canet de Biblioteques a la plataforma ebiblio: Estiu 1993.
Més informació sobre com funciona la plataforma online aquí.
 

Compartir